Dijelimo novi album Avril Lavigne

Foto: Menart

AVRIL LAVIGNE je na međunarodni dan žena obožavatelje počastila svojim novim albumom "Goodbye Lullaby". Na njemu je radila dvije godine, a predstavila ga je singlom "What the Hell". O vezama je progovorila u pjesmi „Push“ , dok svoju ranjivu stranu pokazuje u  pjesmi „Wish You Were Here“. Pjesma „Goodbye“ govori o njezinoj snazi da zatvori jedno poglavlje svojega života i krene u drugo.

Na albumu je objavljeno 13 novih pjesama, ali i  pjesma “Alice”, koju je Avril napisala za film Tima Burtona “Alisa u zemlji čudesa”.Moj prvi singl „What the Hell“ nije jako osobna pjesma. "To je pjesma  koja govori o životu, slobodi, promjenama, otvorena je za različite interpretacije. Bilo da ste dali otkaz na poslu, završili školu, izašli iz veze. Govori o osobnoj slobodi", otkrila je Avril.

"Nisam nikada sanjala da ću živjeti u Hollywoodu. Samo sam željela postati pjevačica. Stajala sam na krevetu, držala četku za kosu i pjevala ispred ogledala na ormaru.  Intervjuirala sam samu sebe i  pretvarala se da sam gošća Davida Lettermana i Jaya Lena", priznala je pjevačica.

Najsretnijim čitateljima darujemo tri albuma "Goodbye Lullaby".

Sve što trebate učiniti jest javiti se na index.nagrada@gmail.com s naslovom maila: "Avril Lavigne, `Goodybye Lullaby`"  i nadati se da će vaše ime biti izvučeno.

Sretni dobitnici biti će sutra obaviješteni putem e-maila. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara