Dino Bubičić: Ivana i ja malo smo zapustili odnose, beba nam je sad na prvom mjestu

Foto: Borna Čavrag/Index

DINO BUBIČIĆ jučerašnji je Dan zaljubljenih proveo daleko od supruge Ivane zbog posla, no zato su malo vremena za sebe i romantiku njih dvoje odvojili nešto ranije. "Mi smo Valentinovo odradili ranije jer sam ja znam da danas imam reviju, odveo sam je u subotu na koncert Joksimovića u Poreču", rekao nam je Dino. Friški roditelji za tu su priliku koristili baka servis za malog Leonida, koji je tih nekoliko sati prespavao.

Ivana i Dino u svom sinu uživaju, a on kaže kako se iz dana u dan sve bolje snalaze. "To je jedno jako lijepo iskustvo, uživamo u tome. Baš nemamo toliko vremena za romantiku kao prije, ali snalazimo se. Svaku noć spavamo skupa, svi troje, ili mi sami, ovisi kako koju večer. Ma važno da smo skupa. Sad nam je on centar svijeta i na prvom mjestu, tako da ćemo malo naše odnose zapostaviti, pod navodnicima, samo da njemu bude dobro", otkrio nam je Dino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad u životu nisam kockao, a nemam ni nekih drugih poroka"

Bivši mister sinoć je nosio reviju na otvaranju jednog casina, ali kako sam kaže, sam nikada ne kocka. "Nikad u životu nisam kockao niti se kladio, nisam takav tip. Ne vjerujem u brzu i laku zaradu, nitko nije napravio kockarnicu zato da mušterije obogate, nego zato da on sam zaradi. Imam dosta prijatelja i poznanika koji su dosta toga izgubili i koji su na neki način ovisni o kockanju, tako da sam ja naučio na tuđim greškama", rekao nam je Dino te dodao kako ga ne muče ni neki drugi poroci, niti ne pije niti ne puši.

A da nekim sretnim slučajem osvoji velike novce na igrama na sreću, Dino bi si sredio život. "Malo bih putovao, kupio bih dobru kuću na nekom lijepom mjestu i neki bolji auto, ali ne bih išao u neke krajnosti. Kao mlađi sam o tome maštao, no sada sam realniji, tako da se ne zanosim toliko", kaže Dino te dodaje kako novcem sigurno ne bi mogao kupiti ljubav. "Možda privremeno, ali zapravo ne. Ja se sigurno ne bih prodao nekome za novce, ako nisam do sada, sada sigurno više neću", smije se bivši mister.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara