Dino Bubičić postaje televizijski voditelj

Dino Bubičić postaje televizijski voditelj

Foto: RiTV

BIVŠI mister Dino Bubičić, koji se okušao čak i u pisanju te objavio autobiografiju "Od dilera do mistera", našao je novu zanimaciju. Ovog će se tjedna Bubičić tako okušati u voditeljskim vodama na riječkoj lokalnoj televiziji. Naime, uz dosadašnju voditeljicu Blanku Lergu vodit će svakodnevno emisiju "Pun pogodak" na RiTV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bubičić je potpuno spreman preuzeti novu voditeljsku ulogu, sve bolje napreduje te nam otkriva da više uopće nema treme. Tome je sigurno pridonijela i činjenica da se neprestano pojavljuje u medijima. Emisija mu u početku neće uzimati mnogo vremena pa će se i dalje moći dovoljno posvećivati supruzi Ivani Paris te njihovom tromjesečnom sinčiću Leonidu, koji mu je postao centar svijeta.

Dino uživa veliko povjerenje glavnog urednika emisije Davora Jurkotića i izvršnog producenta Mirka Lukića, a siguran je i da će ga vrlo brzo u potpunosti opravdati. Blanka Lerga, koja emisiju vodi već nekoliko mjeseci, sretna je što dobila novog kolegu. U zadnje vrijeme provode mnogo vremena zajedno te je sigurna da će odlično surađivati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara