Diva Scarlett preskupa za dolazak u Cannes, ali zbog nje "nitko ne plače"

FILMSKI festival u Cannesu je i ove godine opravdao očekivanja - sve zvijezde su doslovno pohrlile na jug Francuske. Međutim, Scarlett Johansson je ostala doma u New Yorku, nakon što je studio njezinog novog filma odbio glumičine previsoke zahtjeve koje je postavila pred njih kao uvjet svojeg boravka u Cannesu. Ipak, ugledni njujorški društveni kroničari javljaju kako "nitko nije plakao" zbog toga što Scarlett nije tamo, jer su ionako prave zvijezde novog filma Woodyja Allena "Vicky Cristina Barcelona" Penelope Cruz i Rebecca Hall.

Pudranje nosa Scarlett Johansson košta dvadeset tisuća eura

Francuska podružnica studija Warner Brothersa, koja je zadužena za distribuciju filma u Francuskoj, mjesecima je pregovarala sa Scarlettinim agentima oko njezinog odlaska, međutim ispostavilo se da da im novorazmažena glumica ipak nije toliko bitna. Navodno je Scarlett od Warner Brothers tražila osobnog vizažista koji svojih ruku djelo cijeni na pet tisuća eura po danu, pa su čelnici studija zaključili kako im ipak ne pada na pamet pljunuti dvadeset tisuća eura kako bi tijekom četiri dana svojeg boravka na francuskoj rivijeri Scarlet imala savršeno napudran nos.

Pred njezinim zahtjevima nije pokleknuo ni redatelj filma, živuća legenda Woody Allen, koji inače Scarlett obožava, i koji nije htio urigirati kod WB-a da ipak popusti, ali cijela prašina oko "diva zavrzlame" se slegla nakon premijere filma, i nakon što su realevantni kritičari dali svoj sud o filmu. "Jako je zabavan, pronicljiv i maštovit", presuda je bila jednoglasna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scarlett Johanson i Rebecca Hall glume prijateljice, koje, obje s različitim idejama i shvaćanjima ljubavi, dolaze u Španjolsku na odmor, gdje upoznaju umjetnika, kojeg glumi Javier i njegovu zamamnu bivšu ženu na filmu, a sadašnju u životu, Penelope. I kritika i publika je bila oduševljena novom melankoličnom crnohumornom poslasticom iz Allenove radionice, a dašak dobre atmosfere filma prenesen je i na party poslije premijere.

Filmska ekipa družila se s Mickom Jaggerom, Seanom Pennom, kojeg su paparazzi snimili kako čavrlja sa svojom bivšom ženom, Robin Wright, s kojom izgleda više nije posvađan, Lily Allen, koja je začudo, bila jako pristojna i Petrom Necmovom, koja je redateljeva bliska prijateljica. Na partiju su bili i Cate Blanchet, Steven Speilberg, i mnoge druge poznate face, a na plesnom podiju su najžešći bili Will Smith i supruga mu, Jada Pinkett Smith, koji su pokazali zavidnu kondiciju plešući bez prestanka sve do četiri sata ujutro.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara