DJ radionice i Playstation turniri dolaze u četiri hrvatska grada

KAO GLOBALNI sponzor ovogodišnje turneje Lennyja Kravitza pod nazivom Love Revolution Tour 2008, Sony Ericsson kao “zagrijavanje” za koncert koji će se održati u Zadru 6. kolovoza, organizira cjelodnevna zabavna glazbena događanja u četiri najveća hrvatska grada – u Zagrebu 16. svibnja, u Osijeku 6. lipnja, u Rijeci 21. lipnja te u Splitu 12. srpnja.

Prvi glazbeno druženje je u Zagrebu na Trgu Kralja Tomislava, a trajat će od podne do 20 sati. Svi posjetitelji će moći pogledati i isprobati sve najnovije glazbene mobilne telefone iz Walkman serije, sudjelovati u nagradnim igrama s glazbenim temama te se okušati u izradi grafita na za to predviđenim površinama. Najhrabriji i najtalentiraniji će se moći natjecati u pjevanju karaoka ili plesu prema zadanim koracima na Playstationu 3, a najbolje očekuju brojne nagrade među kojima su i majice koje će ručno oslikati poznati Hrvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji su oduvijek sanjali da postanu DJ-evi, tu je Astralis WDJ radionica pod vodstvom iskusnih Astralis DJ-a Go Cuta i Ludwiga, gdje će polaznici moći naučiti osnove DJ miksanja i isprobati najnoviju DJ tehnologiju. Astralis WRING radionica će svima koji se pridruže omogućiti da sami naprave svoj W-Ring ton za svoj mobitel. Glazbeni tulum će se odvijati u velikom šatoru uređenom poput disko kluba, za dobru zvučnu kulisu će brinuti DJ, a voditelj je Mario Mlinarić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara