Đani Stipaničev, Neno Belan i Massimo na ovogodišnjem Kastafskom kulturnom letu

Foto: kkl.hr

KASTAFSKO KULTURNO LETO i ove će godine ugostiti neke od najpoznatijih hrvatskih umjetnika te ponuditi niz kulturnih programa koji će posjetitelje zabavljati gotovo cijelo ljeto, od 1. srpnja do 27. kolovoza.

U glazbenom će dijelu programa publika ove godine čuti Đanija Stipaničeva na koncertu "Ti si moje sve", Nenu Belana s Fiumensima koji će 15. srpnja imati glazbeni program "Ritam tvojih koraka... na Crekvini", klapu Iskon, Massima i Ibricu Jusića. U klasičnom glazbenom i etnoprogramu gostovat će renomirani glazbenici i sastavi poput saksofonskog kvarteta "4folk", finskog kvarteta usnih harmonikaša Svang, čuvene Kalingradske komorne filharmonije te mnogih drugi.

Dramski program također je sastavljen po ukusu ljubitelja dobrih i zabavnih predstava. Slavica Knežević i Zrinka Cvitešić zaigrat će u drami "Zečja rupa" dramaturginje D. Lindsay Abaire. Glumci riječkog HNK izvest će predstavu Tatjane Gromače "Crnac", a gostovat će i gradsko kazalište Sisak uz nezaboravnog Zijaha Sokolovića u predstavi "ONA, ON i VI". Nataša Janjić i Amar Bukvić neprestano će prekidati u predstavi "Prekidi" dok će glumci Boris Šegota i Lorina Starc izvesti djelo Mire Gavrana "Traži se novi suprug".

Program završava 6. Čansonfestom - Festivalom čakavske šansone koji je usmjeren k očuvanju i unapređenju čakavštine, a prenosit će ga, kao i prošle godine, naša javna televizija. Detaljnije informacije i program pogledajte na stranici festivala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara