Dječak uočio Messija na plaži, ono što je nogometaš napravio sve je oduševilo

Dječak uočio Messija na plaži, ono što je nogometaš napravio sve je oduševilo
Foto: Instagram

LIONEL MESSI pobrinuo se da jedan sretni dječak doživi odmor života, tako što ga je pozvao da igra nogomet na plaži s njim tijekom odmora na Karibima.

Argentinska zvijezda uživa na odmoru s Antonellom Roccuzzo u Antigvi i Barbudi, gdje je na plaži zaigrao nogomet s djecom. Jedan od sretnika kojeg je Messi pozvao da zaigra s njima bio je i 11-godišnjak iz sjevernog Londona.

Na snimci koja je objavljena krajem prošlog tjedna vidi se Messi kako se lopta sa sinom Thiagom (6) i troje druge djece, uključujući plavokosog dječaka iz Engleske. Danas je otkriveno kako se dječak zove Mackenzie O'Neill. 

Mladić je za argentinski sportski list Ole rekao kako je vidio Messija na plaži i počeo šutati loptu nedaleko od njega. Messijev otac Jorge tad mu je bacio loptu i pitao ga hoće li se igrati s njima. "Igrali smo nogomet 45 minuta. Bilo je fantastično", rekao je uzbuđeni dječak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Dječak je otkrio kako je i plivao s Messijem, koji ga je čak podignuo na ramena. S obzirom na to da Messi ne govori engleski, njegova žena je prevodila, no dječak iz Engleske rekao je kako mu je bilo dovoljno vidjeti argentinskog čarobnjaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

"Igranje s Leom u vodi je bilo jako zabavno. Ponašao se kao normalan tata. Shvatio sam i da Messi zaista uživa gledajući sina kako se igra s drugom djecom", kaže dječak. Dodao je kako su se Messi i njegova supruga oprostili s njim s velikim osmijehom na licu. "Nikad ih neću zaboraviti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Messi je odsjeo sa svojom obitelji u luksuznoj vili u uvali Jumby u Antigvi koja je navodno koštala nevjerojatnih 5000 funti po noćenju. Iskoristio je odmor kako bi prebolio svoje razočaranje zbog neuspjeha Argentine na Copa Americi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara