Djeverušu zbog prozirne haljine proglasili jeftinom: "Ovo je za spavaću sobu"

Djeverušu zbog prozirne haljine proglasili jeftinom: "Ovo je za spavaću sobu"
Foto: Fashion Nova

IAKO su u centru pažnje na vjenčanjima uvijek mladenke, ni djeverušama nije lako pronaći savršenu haljinu za ovu prigodu, a ponekad se, kao u ovom slučaju, dogodi da potpuno promaše mladenkine želje svojim izborom. 

Jedna se mladenka na društvenim mrežama požalila na svoju sestru i haljinu koju je odlučila odjenuti na njeno vjenčanje. U prilogu je objavila i fotku haljine koja je dovela do sukoba. 

Radi se o crnoj haljini koja se sastoji od grudnjaka i gaćica, a ostatak je proziran i ukrašen velikim crnim cvjetovima. 

"Udajem se za osam dana i sestru sam još u siječnju zamolila da nabavi haljinu s cvjetovima. Rekla mi je da je još nije kupila, no da joj se sviđa ova. Objasnila sam joj da ova haljina nije prikladna za vjenčanje, osobito zbog toga što je ona jedna od djeveruša i sad je odustala od toga da bude djeveruša i misli da je u redu da obuče ovu haljinu. Neće moći", napisala je frustrirana mladenka. 

Njeni su je pratitelji podržali u komentarima. 

"Prekrasno donje rublje. Ovo nije prikladno ni za kakav izlazak osim eventualno na bazen i to ako se ne planiraš kupati", "Ovo pripada u spavaću sobu. Da se na mom vjenčanju pojaviš u negližeu, poslala bih te kući da se dobro naspavaš", "Samo bi se jeftina osoba u ovom pojavila na vjenčanju", "To je vjenčanje, a ne Coachella", bili su neki od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara