Djevojka koju je Madonna skinula u toples otkrila što se zapravo događalo

Djevojka koju je Madonna skinula u toples otkrila što se zapravo događalo

Foto: Instagram

NAKON što je na Madonninom koncertu ostala golih grudi, 17-godišnja Australka Josephine Georgiou postala je glavna vijest u gotovo svim zemljama na svijetu. Iako su incident svi označili kao još jedan u nizu Madonninih ispada zbog pravne bitke sa suprugom Guyem Ritchiejem oko skrbništva nad sinom Roccom, Josephine tvrdi da je to bio samo "trenutak zbližavanja s Madonnom".

Ova manekenka iz Gold Coasta tvrdi da, iako ju je sve jako iznenadilo, ne treba od toga raditi veliku stvar.

"Samo ja imam pravo odlučiti jesam li bila ponižena ili ne, zašto ljudi misle da me sram moje dojke, bradavice ili tijela? Nisam znala da je moja sisa tako važna stvar, za mene to nije bilo ništa", rekla je za Courier Mail.

Na koncert je došla u majčinom kožnom korzetu, a tvrdi da na snimci izgleda jako iznenađena time što se dogodilo, no zapravo je bila iznenađena time što je dobila priliku stajati tako blizu svom idolu. Dodala je da je bila izvan sebe kad je shvatila da je Madonna gleda u publici.

"Kunem vam se da sam vidjela Madonnu kako me gleda i smješka mi se, a onda je pričala s nekim dečkima uz pozornicu i svi su me gledali. Izgledalo je kao da pričaju o meni i deset minuta kasnije došla je jedna žena do mene i pitala me volim li plesati i znam li tu pjesmu. Madonna na svakom koncertu izvede jednog fana na pozornicu. Tako sam i ja završila gore", ispričala je.

Pored pozornice je završila nakon što je zamijenila svoje karte od 99 dolara za one od 500 s nekim na ulazu. Na pitanje je li znala što će dogoditi na pozornici, Josephine je odgovorila da su joj rekli da će plesati s Madonnom, ona će je udariti po guzi, zajedno će prošetati pozornicom, publici pokazati srednji prst i potom će Madonna odraditi svoje.

Na pitanje kako se osjećala kad su svi vidjeli njenu dojku, odgovorila je: "Ma to nije bilo ništa, smiješno je. Bio je to trenutak povezivanja s Madonnom", rekla je.

Dodala je da joj je drugog jutra telefon počeo zvoniti kao lud, a i dalje tvrdi da je sve bio splet nesretnih okolnosti.

"Nosila sam korzet s metalnim kolutovima i Madonna je uhvatila jedan i potezala ga. No jednom je bilo previše", rekla je.

Njena mama Toni na Facebooku je napisala: "Madonna je upravo udarila moju kćer po guzi. Tako sam ponosna", a potom je pojasnila da njena kći nije ponižena nego je doživjela najbolji trenutak u životu.

"Zašto bih tužila Madonnu?", dodala je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara