Đorđe Balašević dirnuo svojim hitovima srca Splićana, oni ga zatrpali plišanim zečevima

Foto: Jadran Babić, Joško Šupić, Mario Todorić/Cropix
Video: YouTube

POZNATI kantautor Đorđe Balašević sinoć je u Splitu još jednom pokazao zašto ga se smatra jednom od najvećih glazbenih legendi na ovim prostorima. U prepunoj Spaladium Areni je popularni Đole sa svojim bendom Panonska mornarica održao još jedan od koncerata za pamćenje.

Publika je i ovog puta s Balaševićem uglas pjevala stihove svih njegovih hitova, a ženske suze su ponovo tekle uz "Vasu Ladačkog". Kao što to i inače biva na Đoletovim koncertima, svog glazbenog idola publika je i ovog puta zatrpala plišanim zečevima, koje Balašević s puno ljubavi sprema u svoju kolekciju.

"Koncert je bio u pičku materinu!"

"Postoji toliko predivnih riječi kojima se neke stvari mogu opisati, a opet, nekad neki najljepši opisi stanu u jednu, dvije ili tri riječi. Ponekad su to psovke i kažeš: `Kakav je bio koncert? U pičku materinu!`", kazao je Balašević nakon izvedbe "Vase Ladačkog".

Večeras će se u Spaladium Areni održati premijera Balaševićevog filma "Kao rani mraz". Đorđe Balašević i Panonska mornarica 18. prosinca zapjevat će pred rasprodanom Arenom Zagreb, a dan kasnije premijera Balaševićevog filma biti će održana i u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara