Dobitnik Porina zapjevao u "The Voiceu", baš nitko mu se nije okrenuo

Dobitnik Porina zapjevao u "The Voiceu", baš nitko mu se nije okrenuo

Foto: Dario Njavro/HRT

NAKON druge emisije audicija showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske", mentor Jacques Houdek probio je led i ima troje natjecatelja u timu. Indiri Levak pridružilo se dvoje pa trenutačno ima najbrojniji tim s petero natjecatelja. Tony Cetinski, nakon odabira jedne, te Ivan Dečak dviju kandidatkinja, u timovima imaju po četvero natjecatelja.

Samo je jedna natjecateljica, Mirna Ružić, navela sve četvero mentora da joj se okrenu. Zagrepčanka Mirna na audiciji je izvela "Soon we'll be found" pjevačice Sie i očarala mentore čistoćom i ljepotom glasa i izvedbe.

Hodao bih pola metra iznad zemlje tjedan dana kada bi odabrala mene", rekao je Ivan za kojeg se i odlučila.

Matea Dujmović i Rea Matić odličnim su nastupima osvojile po troje mentora. Mlada studentica iz Rijeke Matea Dujmović, izvedbom pjesme "Feeling good" Nine Simone, oduševila je Indiru, Ivana i Tonyja.

"Bezobrazluk u interpretaciji me osvojio“, istaknuo je Tony kojega je i odabrala.

Bez obzira na veliku tremu zbog koje je morala sjesti nakon nastupa, Rea Matić je interpretacijom Adeline pjesme "Turning tables" osvojila Tonyja, Indiru i Jacquesa. Odabrala je Jacquesa, koji se zbog njezine iskrene izvedbe naježio.

Po dvoje mentora okrenulo se Stefany Žužić, Ivani Brkašić i Alenu Buliću. Maturantica iz Krka Stefany Žužić predstavila se pjesmom "Caruso" Lucia Dalle. Jacques i Tony držali su je u neizvjesnosti gotovo do samog kraja nastupa, a Stefany je odlučila biti u Jacquesovu timu.

Riječanka Ivana Brkašić, ove sezone je došla po drugu priliku. Njoj su se ovoga puta mentori okrenuli. Nakon izvedbe pjesme "Wrecking ball" Miley Cyrus, mogla je birati između Ivana i Indire, a odabrala je Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbenik s 20-godišnjim stažom, Zadranin Alen Bulić (41) trenutačno je najstariji natjecatelj. Izveo je pjesmu "Da sam ja netko" Indexa. Tipku "Moj glas" pritisnuli su Tony i Indira, a on se odlučio za Indiru.

Po jednog mentora svojim su nastupima osvojili Rino Petrović i Ivana Sutlović. Student iz Kraljevice Rino Petrović potpuno se uživio u pjesmu "Un'emozione per sempre" svog uzora Erosa Ramazzottija. Nije ga omelo u nastupu što se Jacques nije okrenuo sve do posljednje sekunde. Rino je prvi natjecatelj Jacquesova tima.

Ivana Sutlović dolazi s otoka Iža pokraj Zadra, a mentoricu Indiru oduševila je izvedbom pjesme "Thunderstruck" grupe AC/DC. Pohvalila je njezin glas i izbor pjesme te zaključila da će se sjajno zabavljati.

Iako je tek druga od pet emisija audicija iza nas, namjere mentora da okupe najbolje timove sve su jasnije. Isticanjem svih razloga koji su ih naveli da im se okrenu, bili su uvjerljivi u osvajanju natjecatelja, mahom sjajnih pjevača.

Korčulanka Neli Gorgijevska Šestanović i Splićanka Lana Ćebo ponovno su okušale svoju sreću u "The Voiceu". Mentori su primijetili napredak, ali ipak je nedostajalo još malo uvjerljivosti kako bi ih navele da im se okrenu. Pale su i prve suze ove sezone. Lanu su svladale emocije i zaplakala je, a mentori su je zajednički utješiti zagrljajem.

Svoju sreću u povratku na glazbenu scenu u "The Voiceu" je pokušao potražiti i Danijel Beni. Svojedobno je sa svojim bendom Teens osvojio nagradu Porin za najboljeg novog izvođača. Nažalost, nedostajalo je samo malo "iskre" u izvedbi da se mentori okrenu. Imali su dojam da nije pokazao sve što može, kao da se štedio. Prepoznali su ga tek kada su im se okrenuli stolci. Mentori su se prisjetili kako su i oni više puta u karijeri naišli na odbijenice te su kandidate potaknuli da i dalje ustraju i rade na sebi.

Nakon druge emisije audicija Jacques ima troje natjecatelja u timu. To su Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.

Indira u timu ima petero natjecatelja. To su Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić.

Tony i Ivan imaju po četvero natjecatelja u timu. Tonyjev tim čine Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić.

U Ivanovu timu su Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara