Dođite na natjecanje u sviranju nevidljive gitare Air Guitar Split Open

OTVORENO natjecanje u sviranju nevidljive (zračne) gitare Air Guitar Split Open održat će 28. lipnja u 21 sat na splitskoj Rivi. Natjecanje se odvija u sklopu manifestacije Street Talks, festivala uličnih zabavljača, koje se održava od 15. do 30. lipnja. Takmičenja ove vrste popularna su u svijetu, a u Finskoj se čak svake godine održava svjetsko prvenstvo.

Air Guitar nije parada redikula već svojevrsni umjetnički performance. Mnogi od nas su barem jednom u životu stali pred ogledalo, zauzeli pozu i "svirali" nevidljivu gitaru. Sada je prigoda da odvažni odmjere svoje snage pred publikom. Stoga svi na Rivu i uživajte u vrhunskoj predstavi.

Kako se prijaviti? Dovoljno je poslati prazan mail na nevidljiva.gitara@gmail.com i upute i pravila će stići na vašu e-mail adresu. Prijavnicu možete ispuniti i ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za natjecatelje su osigurane vrijedne nagrade a pobjednik dobiva pravu pravcatu električnu gitaru s malim kućnim pojačalom. Tročlani žiri na čelu s Antom Tomićem piscem i zaljubljenikom u glazbu izabrat će pobjednika.

Nakon završetka natjecanja prisutne će zabaviti elektro-aerobik band Discopath. Ne zaboravite kako sviranje nevidljive gitare nosi poruku mira, stoga i slogan natjecanja glasi: "Ukoliko bi svi ljudi u istom trenutku svirali nevidljivu gitaru ratovi bi prestali a svo zlo na svijetu bi nestalo".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara