Dođite večeras u Gjuru2 na rođendanski party Connectovca Jure

DAVNE 2003. godine u mjesecu ožujku počeli smo se družiti na jednom od najljepših klupskih putovanja u regiji. U grafiti izdanju tada je javnosti predstavljen prvi R&B program u gradu, a prepoznatljivi vizualni pečat tih grafiti početaka dao je naš najpoznatiji ulični crtač Slaven Kosanović-Lunar. Život prvom logotipu udahnuo je u svega nekoliko dana. Srijeda u to vrijeme postaje sinonim najboljeg izlaska u tjednu, a Gjuro2 mjesto okupljanja zanimljivih mladih ljudi, različitih subkultura... Preobrazbu tijekom tih osam godina kroz tri vizualne ere te novi identitet i lice "RNB Confusion New Generation" uskoro ćete upoznati na posebno kreiranom događaju.

Jedan od "pionira izvođača" s te liste iz 2003. godine svakako je grupa Connect s kojom RNB Confusion ekipa gaji poseban scenski i prijateljski odnos. S toga i ne čudi da je jedan od istaknutijih članova te grupe odlučio svoj rođendan proslaviti upravo na popularnoj srijedi u sklopu RNB Confusion powered by Index.hr večeri. Jura Blažević u srijedu 16. veljače slavi svoju pravu punoljetnost, a svi koji ga poznaju ili su hodočastili na prijašnje Jurine rođendane znaju da su to tulumi koji se ne propuštaju! Mi smo svoj poklon za Juru pripremili, a vi? Očekuju vas veseli ritmovi DJ-eva Zrne, Em Bee i Sheke.

Osvoji ulaznice!


Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Gjuro2, 16. veljače" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara