Dokument otkrio istinu: Otac djeteta Lane Klingor (ipak) je Ozren Müller

Dokument otkrio istinu: Otac djeteta Lane Klingor (ipak) je Ozren Müller

ČINI se da je otkrivena još jedna nevjera (koliko-toliko) poznatog Hrvata, za kojeg se već nekoliko godina po estradnim kuloarima priča kako se tajno susreće s pjevačicom Lanom Klingor. Prema pisanju tjednika Extra, čija je novinarka na uvid dobila službeni dokument iz matičnog ureda, Ozren Müller je otac tromjesečne Kiare Klingor, koju je Lana odlučila odgajati kao samohrana majka.

Extra je, naime, na uvid dobila službeni dokument iz matičnog ureda zagrebačke općine Medveščak, a u rubrici "ime oca" upisan je Ozren Müller, bivši glasnogovornik skijaške reprezentacije koji se deklarira kao "sretno oženjen" i ima dvoje djece. Prema riječima stručnjaka, Müller je za takvo nešto zajedno s majkom, dakle, svojom ljubavnicom Lanom Klingor, morao otići u matični ured i to najkasnije dvadeset dana od djetetova rođenja. Medijima je, po svemu sudeći, mjesecima lagao.

Müller u lipnju prošle godine: Ja jednostavno nisam otac tog djeteta!

Iako trenutno nije dostupan za komentar, prisjećamo se njegove izjave za Index u kojoj je prije nekoliko mjeseci oštro demantirao tada kuloarske priče da petlja s pjevačicom. "Ja jednostavno nisam otac tog djeteta! Nikad nisam imao nikakav poseban odnos s Lanom Klingor, znamo se i to je sve", rekao nam je tada bivši glasnogovornik skijaške reprezentacije koji se, nakon odlaska Janice Kostelić, posvetio vođenju vlastite agencije.

Osim što izvod iz matične knjige za malu Kiaru Klingor svjedoči o tome da je Müller otac djeteta Lane Klingor te da su se družili nakon poroda, potvrđuje i kako se preljubnik slaže s djetetovim imenom, državljanstvom i drugim podacima tromjesečne kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grubnić zamijenio tatu u rodilištu

Znajući da bi mogla izazvati medijski skandal i razoriti Müllerovu obitelj, Lana Klingor je odmah nakon objave trudnoće kategorički odbijala govoriti o ocu djeteta, dodavši kako "neće ništa reći ni nakon deset godina ispitivanja". U rodilište ju je dopratio prijatelj i stilist Marko Grubnić, a pjevačica je nakon poroda medijima rekla kako "tek sad zna tko su joj pravi prijatelji".

Preljubnički skandal zasigurno će zasjeniti Lanine pjevačke planove, kojih je u ovom trenutku napretek - rođenje prve kćeri inspiriralo ju je da snimi album s dječjim pjesmama, a u pripremi je i novi CD s autorskim pjesmama. Njezin drugi diskografski projekt najavljuje pjesma u ovom trenutku posebno simboličkog značenja, s kojom konkurira za finale skorašnjeg Radijskog festivala - "A vidi sad".

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara