Dolores Lambaša ima novu frizuru: "Sama sam uzela škare i odrezala kosu"

GLUMICA Dolores Lambaša jučer je iz jednog zagrebačkog frizerskog salona izašla s novom frizurom. Odlučila je skratiti svoju dugu kosu - i to sama, a potom se ipak prepustila profesionalcima u ruke. Makar će mnogi sa žaljenjem zaključiti da je šteta njenih prekrasnih dugih tamnih uvojaka, i nova, nešto kraća frizura, lijepoj glumici odlično pristaje.

"Otkad idem redovito na plivanje, gubim mnogo vremena na sušenje kose, a ne volim plivati s kapom. Također sam  u proteklom razdoblju pojačanih obaveza gubila i do sat vremena dnevno samo na frizuru pa se šalim da sam za to vrijeme mogla naučiti još jedan strani jezik", priča Dolores, koja s novom frizurom izgleda još mlađe i svježije. Zanimljivo je i da plivanje ipak nije jedini razlog zbog kojega se glumica odlučila na promjenu.

"Već pola godine pokušavam napisati posljednje poglavlje `Penelopine potrage`. Izdavači su već rubno ljuti na mene. Preksinoć sam bila vrlo nervozna, ljuta i provela cijelu noć nad kompjutorom, ali ni slova nisam napisala. Mučilo me to. Nešto je u meni govorilo da odrežem kosu, teško mi je objasniti stanje u kom sam se nalazila, ali svakako je tražilo određenu promjenu i neku završnu lakoću. Sama sam uzela škare i odrezala kosu. U Renati su se svi smijali, ali su ipak oblikovali moj `ručni rad` u lijepu frizuru", kaže Dolores o tome kako se našla u akciji "sam svoj majstor".

"Ne bih to nazvala umjetničkom histerijom, ali žrtva bogovima je ponekad nužna. S obzirom da je to glavna problematika `Penelopine potrage, malo me ponijela tema, samo to", rekla je zagonetno glumica.  Upitali smo Dolores kako je njen partner Josip Radeljak reagirao na ovu promjenu. "Ma njemu je najvažnije da se jednako osmjehujem. Važnije od mnogih drugih stvari", kaže Dolores.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara