Doris Pinčić pohvalila se novom frizurom, komentar njene mame ukrao pozornost

Doris Pinčić pohvalila se novom frizurom, komentar njene mame ukrao pozornost
Foto: Instagram

VODITELJICA Doris Pinčić Rogoznica u najnovijoj objavi na Instagramu otkrila je da je obnovila frizuru i nasmijala pratitelje komentarom koji je njena mama imala na fotke koje joj je poslala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

"Odrasteš, narasteš, naučiš se hodati sa svime što ti dođe, ali mamine riječi, (ako imaš sreće) te uvijek snađu gdje god da si krenuo. Tako ja danas mojoj šaljem ovu veselu fotku kako bi joj pokazala novu frizuru i pohvalila se kako sam se farbala,  a ona ko iz topa prvo i jedino o ćem priča - pa dobro di su tebi čarape, jel ti hladno u tenisicama, pa studeni je...itd.itd... I ti se uloviš kako s 31 godinu manja od makovog zrna objašnjava kako se to tako nosi, kako mi je itekako toplo jer su ovo tenisice koje nisu samo lijepe i kako zapravo imam najlonke koje se ne vide (najvećeg neprijatelja svih mama i baka). Izlude ponekad, ali zapravo je bas u tome ljepota, zar ne", napisala je Doris uz fotke. 

"Mama je uvik u pravu", "Jedna je mama, a u biti sve su u tim nekim stvarima iste", "Pih, al hajde dokazi da ti nije zima. One bi najsretnije bile kad bismo nosili čizme sve vrijeme", bili su neki od komentara fanova. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara