Dosadile su vam iste seks poze? Probajte ovu, zove se "Discovery channel"

Dosadile su vam iste seks poze? Probajte ovu, zove se "Discovery channel"
Ilustracija: Instagram

DOSADILE su vam iste poze u seksu? Nema razloga za brigu jer često je dovoljno samo malo mašte kako bi ponovno rasplamsali vatru u krevetu.

Jeste li ikad čuli za pozu "Discovery Channel?" Britanska tvrtka Ann Summers, koja prodaje seksi donje rublje i igračke za seks, tvrdi da je to poza koja će stimulirati žensku G-točku.

Ne samo da pruža dublju penetraciju već omogućuje i dodatni nivo užitka, prenosi Daily Star. Pozicija je, kao što se može vidjeti s ilustracije ispod, dosta slična psećem stilu. Iz britanske tvrtke kažu kako će ova poza promijeniti kut penetracije i vašoj partnerici pogoditi sva prava mjesta.

"Otkrivanje nove poze u spavaćoj sobi može biti izvrstan način da malo promijenite stvari, pa čak i da dodate malo začina u vezu koji će vam pružiti zadovoljstvo kakvo ranije niste doživjeli", kaže Laura Whittaker iz tvrtke.

"Discovery Channel je izvrsna prilagodba tradicionalnijem doggy stilu koja pomaže vašem partneru da prodre dublje i stimulira vašu G-točku", kaže te dodaje kako u ovoj poziciji muškarac rukama lako može dosegnuti klitoris partnerice.

Za one koji žele još jedan nivo užitka više, Ann Summers preporučuje i igračku za seks. "Želite li otkriti nešto malo drugačije, probajte se igrati analno s novom igračkom", kaže Laura. "To bi vam moglo promijeniti seksualni život."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara