Downloadajte Anitin show!

KAO ŠTO smo i obećali, od danas možete downloadati snimku spontanog Anitinog showa, koji je definitivno potvrdio da je upravo ona prva zvijezda Lil´ Sistera.

>>> Anitin show (WMV, cca 30 MB)

Snimka je poveća (30-tak MB), ali ipak je ne morate downloadati. Samo kliknite na link i snimka, koja traje 35 minuta, će krenuti uz Media Playeru.

Hiperaktivnu Anitu i nešto manje aktivnu Veroniku početkom popodneva zabavljali su menadžer Zoran Škugor i književnik Nino Raspudić, a nešto kasnije pristigla je i ekipa emisije Red Carpet Nove TV, koja je snimila reportažu o našem Lil Sisteru.

Ugledni hrvatski slikar Alen Zanjko pravio je društvo našim zečicama uz večeru i nakon nje, a Anita i Veronika su se uz njega odlično zabavljale.

Bilo bi nepravedno prešutiti da su dobroj zabavi vjerojatno pomogle i dvije litre najboljeg vina koje možete kupiti za 20 kuna, "Tuge za jug". Čak je i inače mirna Veronika u nekoliko navrata zaplesala i zapjevala, dok je Anita u svom neponovljivom stilu skakala po kauču plešući kao mahnita.

Naša zvijezda Anita ponovo nas je oduševila svojom mogućnošću snalaženja u nemogućim situacijama. Tako je u telefonskom razgovoru prijateljici pokušala odgovoriti na pitanje što je to zapravo Lil Sister.

"To ti je TV sapunica koja se prenosi na Internetu, a zove se reality show." – pojasnila je Anita.

Tulum u stanu počinje oko 23h, nipošto ga nemojte propustiti.

Show "Lil Sister" pratite i dalje na adresi lilsister.index.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara