Drama na početku turneje: Severinin bivši stilist tvrdi da su mu pokrali ideje

Drama na početku turneje: Severinin bivši stilist tvrdi da su mu pokrali ideje
Foto: Jani Ugrin/Instagram

BIVŠI Severinin stilist Petar Trbović tvrdi da su njeni novi suradnici pokrali njegove ideje, a svoje je optužbe iznio na Instagramu.

"Čestitam Peter Movrin, nevjerojatna 'reinterpretacija' mojih ideja za Severinu. Dogodila se magija krađe", napisao je Trbović uz svoje skice te fotografije kostima koje je Severina sinoć nosila na splitskom koncertu kojim je otvorila svoju novu turneju The Magic Tour.

Kontaktirali smo Severinin tim i tražili komentar na optužbe, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Podsjećamo, Severina i Trbović su surađivali punih 12 godina, no on je tijekom priprema za ovu turneju odlučio prekinuti svaku suradnju s njom.

"Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njen stilist čak 12 godina, što je bila za estradni svijet neobično dugoročna i uspješna suradnja. U posljednje vrijeme, međutim, donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam uspio pronaći zajednički jezik te je do prekida suradnje došlo za vrijeme planiranja turneje 'The Magic Tour' za koju sam trebao raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući i prekinuti svaku daljnju suradnju", rekao nam je tad Trbović. 

"Kako me često nazivaju najboljim stilistom, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, za mene to podrazumijeva, osim kreativnosti, i visoku razinu profesionalnosti i privatnosti na kojoj sam uvijek inzistirao pa je zato ovo sve što ću na ovu temu reći za medije. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće", naglasio je.

Nakon toga su brigu o Severininim kostimima, kao i o kostimima njenih plesača preuzeli Slovenci Metod Črešnar i Peter Movrin.

Movrina slave kao jednog od najtalentiranijih mladih dizajnera na svijetu,a dosad je radio s imenima kao što su Björk, Lady Gage, Beyonce i Rihanne. Dva puta je odabran među 40 najboljih mladih dizajnera na svijetu po izboru Lidewij Edelkoort, a trenutno radi kao freelancer za Burberry. Slovenac je radio kostime i za trilogiju The Hunger Games: Mockingjay (3. dio).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara