Drele prekinuo odabir duelista i pozvao doktoricu, Ozren prijetio pobunom

Drele prekinuo odabir duelista i pozvao doktoricu, Ozren prijetio pobunom
Foto: Press

FARMERI su birali prvog duelista između Maje i Srećka te su svi svoju šibicu dali Srećku koji je tako postao prvi duelist. No, ovaj odabir prvog duelista nije išao uobičajenim redoslijedom. S obzirom na to da se Srećko prije nekoliko dana ozlijedio u području noge, prije samog odabira Drele je upitao Srećka osjeća li se spremnim za ulazak  u dvoboj ukoliko ga farmeri odaberu za prvog duelista.

"Ja sam za duel znanja spreman uvijek. Što znam, znam. Ali, na lijevu nogu teško mogu stati. Lijeva ruka mi ne radi, dobio sam injekciju za taj tetanus nesretni", rekao je Srećko i dodao: "Ne mogu reći da jesam spreman kad nisam." 

Drele je potaknut njegovim odgovorom na farmu odlučio pozvati liječnicu i čuti njezino mišljenje i nastaviti s odabirom. Farmere je naljutila cijela situacija. "Ne mogu čovjeka više gledati i tu njegovu ljigavu igru! Ja ću zbog ovog pobunu napraviti!",  uznemirio se Ozren, a s njim se složila Matea. Nakon pregleda, doktorica je pred farmerima rekla kako je Srećko spreman za dvoboj, eventualno, da se izbjegne dvoboj snage, odnosno guranje kola. Nakon što je postao prvi duelist Drele ga je upitao koji je njegov komentar na cijelu situaciju na što mu je Srećko odgovorio: "Moj komentar je suvišan. Ako je doktorica rekla da sam zdrav, onda sam zdrav. Što da ja sad kažem?" Sada je na Srećku da odabere drugog duelista!

Na poziv farmera, stigao je i veterinar kako bi pregledao kozlića koji se Matei ponašao sumnjivo. Veterinar ga je pregledao i zaključio kako je kozlić dobio tetanus te ga je odveo u stacionar. Maja i Matea nisu uspjele suspregnuti suze jer su se jako povezale s kozlićima.

Kako bi bili u korak s pripremama proslave, gastronomkinja je pokazala farmerima kako se spremaju krvavice s dinstanim zeljem i restanim krumpirom.

Cijeli dan farmerima je bio nabijen događajima i emocijama te je tako došao i trenutak da se pozdrave sa svojim obiteljima, a to im je jako teško palo.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara