"Drkadžijo": Pogbu na autu dočekale dvije (za običnog smrtnika) najgore stvari

"Drkadžijo": Pogbu na autu dočekale dvije (za običnog smrtnika) najgore stvari
Foto: Guliver Image/Getty Images

ZVIJEZDA Manchester Uniteda Paul Pogba na svom je vjetrobranskom staklu našao dvije najgore stvari koje se ondje mogu naći - poruku tipa kojeg je razbjesnio i kaznu za parkiranje.

"Prestani voziti poput drkadžije", poručio mu je anonimni sudionik prometa u poruci koju je ostavio na njegovom 2,5 milijuna kuna vrijednom Rolls Royceu parkiranom na željezničkoj postaji Wilmslow u Londonu.

Iako nije poznato kamo se Pogba uputio skupocjenim automobilom na slobodan dan, britanski tisak zaključuje da mu 500 kuna kazne neće biti nikakav problem platiti.

Ovo nije prvi put da se Pogbu proziva zbog bahatosti u prometu. Prije tri tjedna svoj je Rolls Royce parkirao na mjesto za invalide na parkiralištu Trafford Centra.

"Bio sam sa suprugom u kupovini kada sam vidio Rolls Royce parkiran na mjestu za invalide. Pogledao sam bolje i vidio da nema invalidsku oznaku. I da ima registarske oznake Monaca. Ne pratim nogomet, ali su mi rekli da je taj automobil vlasništvo nekog nogometaša. Nisam se baš iznenadio i kasnije sam na TV-u vidio isto to vozilo kako ulazi u trening centar Manchester Uniteda", rekao je tada stanovnik Manchestera, čija je supruga invalid. 

Na kraju se ispostavilo da je to bio Pogbin automobil, koji košta točno onoliko koliko iznosi njegova tjedna plaća. Osim toga, do sada je imao niz prometnih prekršaja pa je morao plaćati novčane kazne, a dobio je i tri kaznena boda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara