Dubrovnik: Svjetska promocija sata "Vacheron Constantin"

U Dubrovniku će večeras biti priređena premijerna svjetska promocija sata "Overseas" švicarske tvrtke "Vacherona Constantina", najpoznatijeg proizvođača satova na svijetu, najavio je danas na konferenciji za novinstvo predsjednik Uprave te tvrtke ClaudeDaniel Proellochs.

Podsjetio je kako je ta tvrtka utemeljena 1755. i dio je velike grupacije proizvođača luksuznih proizvoda, koju tvori 17 "brandova", među kojima su tvrtke Cartier, IWC, Piaget, Mont Blanc i t.d.

Govoreći o modelu "Overseas", predsjednik Uprave "Vacherona Constantina" kazao je kako je taj sat ujedno i prvi koji se mogao rabiti pod morem još 1906., a model je bio i prvi športski sat izrađen 1846.

Gari Capelli, direktor Agencije Jadranski luksuzni servisi, organizatora promocije, naglasio je kako je riječ o jednoj od ovogodišnjih najvećih prezentacija te tvrtke u svijetu, na koju je pozvano 80 novinara iz svijeta, upućenih u urarsku problematiku. Među njima nema ni jednog iz Hrvatske.

Vijest o predstavljanju novog sata švicarske tvrtke "Vacherona Constantina" bit će objavljena u svim važnim svjetskim časopisima.

(Hina) xhš ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara