Dudu se "bančenjem" po zagrebačkim klubovima priprema za povratak na teren

Dudu se "bančenjem" po zagrebačkim klubovima priprema za povratak na teren

EDUARDO DA SILVA, Arsenalov napadač i proslavljeni hrvatski nogometaš koji je brutalno ozlijeđen u veljači ove godine, te koji zbog slomljene noge nije mogao braniti boje hrvatske reprezentacije na Euru 2008., vratio se u Zagreb gdje je sa suprugom Andreom, Ettom i još nekoliko bivših suigrača iz Dinama proveo večer družeći se u orijentalnom klubu Escobar na zadnjem katu zagrebačkog shopping centra Avenue Mall. Naš fotograf uspio ih je fotkati na ulasku u klub gdje su ostali do dva sata u noći, a za fotografiranje nikako nisu bili raspoloženi.

Dudu je sinoć viđen i u klubu Saloon gdje se zabavljao do ranih jutarnjih sati, a po izlasku iz kluba lice je prekrio kapuljačom kako ga nitko ne bi prepoznao. Nakon brutalne ozljede Eduardo da Silva je pod povećalom javnosti, i to ne samo sportskih novinara - svi su zainteresirani za njegov oporavak, a mnogima je laknulo nakon što je nastavak Duduove karijere prestao biti upitan. Teška ozljeda koju je Eduardu zadao kapetan Birminghama, Martin Taylor, sablaznila je sportski svijet, a ponajviše hrvatskog izbornika Bilića, koji je cijelu strategiju uspjeha hrvatske repke na Euru temeljio upravo na da Silvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silva je povratak na teren najavio za nadolazeći Božić, a treninge bi trebao započeti već ovoga mjeseca. Eduardo je krajem prošlog mjeseca sudjelovao u propagandnoj akciji "Londonski tjedan mira", te je u ime Arsenala nazočio malonogometnom turniru čiji je bio domaćin. Akciju jednom godišnje organiziraju londonske gradske četvrti, utjecajni javni pojedinci, poslovne i marketinške agencije, a cilj joj je promovirati pojačanu koheziju u zajednici, sigurnost i mir u čitavom glavnom gradu Velike Britanije.

Z.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara