Duge noge, štiklice i kratke suknjice obilježile promociju novog albuma Lane Jurčević

Duge noge, štiklice i kratke suknjice obilježile promociju novog albuma Lane Jurčević

ZAGREBAČKI night klub Roko i Akademija ovaj je petak privukao pažnju nemalog broja znatiželjnika, najprije zbog crvenog tepiha i zapaljenih baklji postavljenih postrance, a kasnije uglavnom zbog dugih nogu, štiklica i kratkih suknjica koje su se "prešetale" red carpetom.

Razlog svemu bila je, naime, promocija novog albuma Lane Jurčević pod nazivom "1 razlog", a čiji je izlazak Lana najavila još tijekom 10. Hrvatskog radijskog festivala.

Kako to kod promocija već ide, ni na prezentaciji novih glazbenih materijala svježe nastalih iz tvornice Jurčevićevih nije uzmanjkalo poznatih faca, a koje će jamčiti gotovo siguran dolazak i medijsku popraćenost događaja barem dviju televizijskih kuća, u prvom redu RTL-a i Nove TV.


Vanja Halilović

Prije samog koncerta na kojemu je Lana otpjevala nekoliko svojih najpoznatijih pjesmuljaka, u promociji 22-godišnjoj pjevačici i djevojci Ivana Todorića došla su pomoći i poznata imena poput RTL-ove voditeljice Vanje Halilović, zatim Boris Đurđević iz grupe Colonia, Matija Vujica te sestrična joj Alka Vuica, a s kojom smo se imali prilike družiti ispred Roka jer, kako nam je rekla, ne voli gužvu, a na promociju je došla budući je jako dobra prijateljica s Laninom majkom Esmom, pri čemu, kako kaže, Lanu zna praktički od rođenja.

"To je dužnost prijatelja da se pojave kad netko nešto napravi, međutim nisam ušla u gužvu jer je se užasavam."- kaže nam Alka. Nakon što smo i to otkrili, nastavljamo s popisom "popularnih" uzvanika.

Na promociji se tako pojavila i naša najbolja tenisačica Iva Majoli, čiji se trbušćić već pomalo počinje nazirati, budući je već u trećem mjesecu trudnoće s tri godine mlađim ekonomistom Stipom Marićem.


Iva Majoli i Stipo Marić

Luka Nižetić, s kojim je Lana ove godine ostvarila duet te osvojila treće mjesto na 10. Hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom "Prava Ljubav", također je gostovao na promociji, pri čemu se našao i na pozornici, otpjevavši par pjesama s Lanom.

Na promociji se mogao zamijetiti i nogometaš Goran Vlaović, a čija se supruga Milana, poznata i kao sestra bivše Miss Hrvatske Branke Bebić, našla u ulozi bliske suradnice na Laninom novom albumu.


Goran Vlaović

Manje su zapaženo na crvenom tepihu prošle glumica Anita Berisha, poznata po ulozi Petre u RTL-ovoj sapunici Zabranjena ljubav, zatim manekenke Iva Dragović i Kristina Bradač te "bigbraderovka" Hana Šoljan.


Hana Šoljan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zvijezda večeri svakako je bila Lana čija je opravica u sastavu bijelih hlačica i topića dodatno razdragala očarane 15-godišnjake u publici.

"Ja sam znala da će biti ovako vruće pa sam se zato oskudno odjenula." - kazala je Lana, a mi ju ne osuđujemo, budući je temperatura u prepunom Roku doista bila jedva podnošljiva.

Lanu smo uspjeli "uhvatiti" u kratkim pauzama između predstavljanja njezinih najnovijih uradaka, pri čemu nam je otkrila kako je optimistična kada je novi album u pitanju te kako se ne boji da će joj "pirati" oteti kruh iz usta. Lana je također izrazila zadovoljstvo obzirom na duet ostvaren s Lukom Nižetićem te pjesmu "Prava ljubav", koja je iz tog dueta proizašla.


Lana Jurčević i Luka Nižetić

"Bili smo treći na HRF-u, i više sam nego zadovoljna. Mislim da je to, neću reći očekivano, ali imala sam osjećaj za tu pjesmu da će proći jako dobro." - kazala je u razgovoru za Index Lana, pri čemu je njezina tvrdnja kasnije i dokazana, budući je publika, iako se doduše radilo o uglavnom tinejdžerskoj populaciji, tu pjesmu, kao uostalom i sve druge, znala napamet.

Laninu majku Esmu Jurčević upitali smo kako se ona nosi sa kćerinom popularnošću i kako ona podnosi novinske napise kao što su oni o Laninoj vezi s Todorićem, kao i s činjenicom da su ju jedno vrijeme povezivali i s Lukom Nižetićem.

"Ja sam joj davala savjete i učila ju dok je bila mala, dok je odrastala. Ona je vrlo brzo odrasla i vrlo brzo sazrela za svoje godine. A što se tiče novinskih naklapanja o njoj i Luki, toga će uvijek biti." - kazala nam je Lanina majka, dodavši kako se Lana već naučila nositi s takvim stvarima.

Ostale fotografije možete pogledati u galeriji fotografija s promocije albuma "1 razlog" Lane Jurčević.

Tekst: B.S.

Foto: Dragan Predojević


Lana Jurčević s majkom Esmom


Iva Dragović


Boris Đurđević s pratnjom

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara