Dugo je trajalo: Lana Banely i Silvio Marić prekinuli jednogodišnju romansu

Dugo je trajalo: Lana Banely i Silvio Marić prekinuli jednogodišnju romansu

ZARUČNICI Lana Banely i Silvio Marić prekinuli su nakon godinu dana veze, što privatne, što poslovne. Prvo su svoju vezu krili kao zmija noge, zatim su svima ponosno obznanili kako su zajedno a onda je uslijedio i zajednički projekt u obliku sportske emisije "Sport plus" na radiju Cibona gdje su vodili emisiju o Dinamu. Bivša taekwondo reprezentativka isključila je mobitel, a Silvio je na upit što se dogodilo odlučio brzo odgovoriti kako je "uslijed jako važnog sastanka, te da ga se nazove malo kasnije". "Kasnije" se nije dogodilo jer se i on odlučio ne javljati na telefon.

"Prvo ženidba, pa onda dijete"

Par se početkom godine glave uzdignute gradom prešetavao držeći se za ruke, štoviše, zaručili su se i najavili vjenčanje. Kad ih se u to vrijeme upitalo jesu li odabrali datum vjenčanja, Silvio je odgovorio: "Još uvijek ne znamo, jer imamo još neke stvari prije za obaviti, ali svakako prvo ženidba, tek onda dijete".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu znali reći što im je zajedničko

Nagađa se kako je njihova veza tada već bila na klimavim nogama jer se nikako nisu mogli sjetiti što im jezapravo zajedničko. "Ma, imamo mi puno toga zajedničkog, recimo svađamo se oko posla", tad je rekla Lana Banely čiji je bivši dečko ovim prekidom opet stekao status "najpoželjnijeg hrvatskog neženje", a lijepoj Lani će se zasigurno početi ponovno upucavati mnogobrojni muškarci.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara