Ecija čistila u badiću: "Vidite kakav zvjezdani status uživam u svojoj obitelji"

Ecija čistila u badiću: "Vidite kakav zvjezdani status uživam u svojoj obitelji"
Foto: Instagram

ECIJA OJDANIĆ Uskrs je provela kod mame, a prije nego li se vrati kući, ona ju je zamolila da joj pomogne očistiti terasu. Za taj zadatak, glumica se skinula u kupaći kostim te se fotografijom tog trenutka pohvalila na Instagramu.

"Kaže mama, očisti mi terasu prije nego kreneš. Ne daj Bože da je teraca šporka i neko svrati. I tako mini wash u ruke, čizme na noge, kupaći da se ne smočim. Ionako su 22°C... Još ću i boje uhvatiti", započela je 44-godišnjakinja u opisu fotografije na kojoj u rukama drži šmrk za vodu u ružičastom badiću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Taj trenutak iskoristila je kako bi promislila o komentarima svojih obožavatelja koji još uvijek žale za njezinim ispadanjem iz showa "Ples sa zvijezdama" u trećem nastavku te im tim putem rekla svoje misli i osjećaje vezane za taj događaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Perem ja te pločice i vrtim po glavi koliko ljudi sam srela tu u Šibensko-kninskoj županiji. Njih 90 posto je emotivno/ogorčeno reagiralo na Markovo i moje ispadanje iz showa 'Ples sa zvijezdama'. 'Nepravda, niste zaslužili, bilo je puno gorih.. Žiri vas je pokrao...'.

Uglavnom sam ova tri dana tješila svoje zemljake kako nije propast svijeta što smo ispali u trećoj emisiji. A ono najljepše, osim divnog iskustva, forme života, spoznaje koliko me moj kraj voli i podržava, ispadanje mi je omogućilo najljepše proljetne praznike ikad! Vežite se, polijećemo! Čim operem terasu, naravno!" zaključila je Ecija te se našalila: "Vidite kakav zvjezdani status uživam u svojoj obitelji!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Među brojnim obožavateljima koji su ju podržali i udijelili joj komplimente na račun izgleda našla se i natjecateljica "Plesa sa zvijezdama", blogerica Sonja Kovač. "Hit si, ženo"; napisala joj je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara