Ecija Ivušić na Valentinovo objavila znakovitu poruku pa slušala cajke

Ecija Ivušić na Valentinovo objavila znakovitu poruku pa slušala cajke
Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ na Valentinovo je objavila prilično znakovit opis fotografije na kojoj pozira polupokrivenog lica. Zgodna voditeljica prije četiri je mjeseca prekinula vezu s Nikolom Pokrivačem pa je ovo Valentinovo odlučila posvetiti ljubavi prema samoj sebi.

"Ispala sam ovdje na pola. Znači apsolutno sve što inače u životu nisam. Nekome previše, da. Nekome taman, da. Nekome premalo, nikad. I zapravo vam to želim reći- nikad ne budite nekome premalo, a pogotovo sebi. Budite si taman i bit ćete svima oko sebe također", započela je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic 🤍 (@ecija_ivusic) on

"Danas slavimo ljubav pa ću pod broj jedan navesti onu prema sebi, a zatim prema svima i svemu oko vas što vas usrećuje i čini mirnima. I zaista vam želim da sve što osjećate bude ljubav, sve što mislite bude iz ljubavi i sve što radite bude u ljubavi. Sretno Valentinovo ljudi", zaključila je Ecija.

Nakon selfieja, Ecija je preslušala novi singl Ane Nikolić, koji joj se toliko svidio da je pjevačicu nazvala kraljicom svemira. Pjesmu je također podijelila na Instagramu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara