Ecija Ivušić: Žene me nisu podržavale, zabijale su mi nož u leđa

Ecija Ivušić: Žene me nisu podržavale, zabijale su mi nož u leđa
Foto: Instagram

ECIJA Ivušić se pridružila crno-bijelom izazovu na Instagramu i osim svoje fotke objavila je kratku ispovijest o ženama u svom životu. Ecija kaže da joj je Instagram pun crno-bijelih slika žena koje podržavaju žene, a spomenula je da su među njima i mnoge koje "podržavaju muškarci".

"Malo sam pauzirala od svega. A jutros otvorim instagram i samo crno-bijele fotke iskaču. Koga pratim i ne pratim. Žene podržavaju žene. Također inbox pun poruka mojih dragih prijateljica koje me nominiraju u ovom izazovu. Hvala im. Voljela bih da imam za ispričati neku inspirativnu priču o tome kako me neka žena podržala kroz karijeru. Nemam. Više su mi zabijale nož u leđa, ali eto. Također moram primijetiti da su većina ovih žena koje se međusobno podržavaju u izazovu women supporting women, zapravo više women supported by men (čast iznimkama). Ako me razumijete...", napisala je Ecija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

"Ali opet, eto.Također želim naglasiti da su žene kojima sam se okružila u svom životu svojom voljom izuzetno jake, empatične, neovisne, hrabre i najbitnije od svega- dobre osobe. Jedna takva me, međuostalim i odgojila. Također moram primjetiti da skoro niti jedna od njih nije sudjelovala u ovom izazovu. Imenovati ih neću. One ionako znaju tko su i što su. Ne u postu/izazovu. Već životu. Svima ostalima želim da Instagram izazov pretvore u životnu realnost. I da ne budemo jedna drugoj vuk, već da budemo vučice same za sebe.
Također prilažem 2 slike. Jedna crno na bijelom. Druga u jarkim bojama. Ionako sam u životu uvijek više voljela ljude koji znaju bojati. I to izvan okvira. Također vas nominiram sve do jedne. Da se podržavate. U životu. Ne na instagramu. Eto toliko od mene za sada, pusa, baj, ćao, odoh i dalje odmarati od života", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara