Ecija Ojdanić: Potres pa smrt u obitelji... U glavi dozivam život "samo" s koronom

Ecija Ojdanić: Potres pa smrt u obitelji... U glavi dozivam život "samo" s koronom
Foto: Instagram

GLUMICA Ecija Ojdanić javila se iz svog zagrebačkog stana gdje provodi dane u samoizolaciji.

"Stalno u glavi dozivam život 'samo s koronom'. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogibija djevojčice, pa smrt u obitelji... E taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Buđenje, doručak, vježbanje, ručak, pospremanje nakon ručka, pokušaj čitanja... Mada sam jaaaako dekoncentrirana i baš se moram svojski truditi da mi misli ne lutaju. TV nam je riknuo usred potresa. Tj. TV provider, tako da imamo internet i Netflix. Pogledamo film navečer, pregledavam djeci zadaću, vijesti pokušavam slušati samo 2 puta dnevno. Imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dođe na red... A ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života. Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima. Kako vama teče život u doba korone i potresa?" napisala je uz fotografiju na kojoj vježba u hodniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

"Ecija, bravo", "Samo hrabro, bit će to sve dobro", poručili su joj u komentarima.

Brojni poznati Hrvati priznali su da su u šoku od potresa u Zagrebu, a nekima je snažno podrhtavanje tla izazvalo i štetu u stanovima.

"Da smo ostali ležati, linija bi nam pala na glavu", napisala je nedavno manekenka i poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić na Instagramu te objavila snimke posljedica koje je potres ostavio u njenom domu. Uz to što su zidovi popucali i stvari se razbacale, sa zida je pala i glazbena linija. 

Nastradao je i stan Nataše Janjić, a komičarka Marina Orsag se javila odmah nakon potresa te napisala da "nema više gdje živjeti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara