Ecija se nakon potresa tješi fotkama u badiću: Još plačem, strah je i dalje prisutan

Ecija se nakon potresa tješi fotkama u badiću: Još plačem, strah je i dalje prisutan
Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ je na Instagramu priznala da se još teško nosi s traumom od potresa u Zagrebu pa se, izgleda, odlučila oraspoložiti tako što se prisjetila lijepih dana na plaži i podijelila seriju fotki u badiću. Podijelila je i svoja razmišljanja o situaciji. 

"Kažu da je sve u životu stvar balansa. I da smo načinom života i funkcioniranja svijeta razljutili majčicu Zemlju. Kažu da je majka Zemlja svu svoju dječicu poslala u svoje sobe da razmislimo o tome što smo napravili. Kažu i da mnogi od nas sjede u svojim domovima i razmišljaju o tome svaki dan, dok se vani zagađenje zraka smanjuje, vode pročišćavaju i vrste obnavljaju", započela je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

Dodala je da je u njenom životu veći trag ostavio potres nego korona, te da joj je još uvijek teško misliti o tome i da plače. 

"Kažu i da će se život dijeliti na 'prije i poslije korona virusa', a stanje umova također. Iako meni osobno, prije će se dijeliti na 'prije i poslije potresa', ali to je sad druga priča. Još mi je preteško i misliti o tome i još zaplačem. Ne zbog sebe. Zbog oštećenih, stradalih... A i dalje je prisutan strah", priznaje Ecija. 

Svoju je objavu ipak završila u pozitivnom tonu. 

"Sve u svemu, život nam se mijenja iz dana u dan, do još neki dan smo njurgali o dosadi i karanteni, a onda je svima nama u Zagrebu brzo došla opomena. Da uvijek može biti gore. Tako da ja trenutno zahvalno sjedim u svojoj sobi (jer ju imam), 3. Dan P.P. (poslije potresa) i sjedim i razmišljam o svemu pa tako i o tome što sam osobno učinila da razljutim majku Zemlju. Dok razmišljam, prisjećam se i naših divnih zajedničkih trenutaka. I jedva čekam da ih ponovimo i da ih opet doživim, ali ovaj put gledam drugim očima, diram novim rukama i osjećam novim srcem. Zahvalnim. Pažljivim", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara