Edita Misirić zablistala: Mislim da je kod mene uvijek dobro istaknuti noge

Foto: Borna Čavrag/Index

SIMPATIČNA voditeljica Edita Misirić sinoć je došla pogledati modne novitete na prvoj večeri Fashion.hr-a. Svojim modnim izdanjem potpuno je zablistala pa se može ustvrditi da je Edita bila modna zvijezda prve večeri. Kao i u prošlosti i ovog puta modni pogodak donijela joj je kreacija Borisa Pavlina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boris Pavlin, s njim se nikad ne može pogriješiti. Već sam ga nosila par puta i stvarno smo se skužili, ne mogu pogriješiti. Inače, volim ženstveno i mislim da se svačije modne preferencije moraju uskladiti s građom i karakterom. Mislim da je kod mene uvijek dobro istaknuti noge, a biti malo zatvoreniji u dekolteu. Volim strukirane stvari. Za posao ne mogu davati neke modne izjave, ali kad imam priliku, onda volim biti ženstvena", otkrila nam je atraktivna Edita.

Budući da je snimila najave dizajnera, njezin lik se svakih deset minuta vrtio na plazmi, a otkrila je da joj je to bilo jako čudno. "Nije grozno, ali je neobično. Inače, mislim da se treba pogledati, ja se pogledam nakon emisija da vidim gdje griješim i što se može napraviti bolje. Naravno da nikad nije savršeno, ali treba učiti na svojim pogreškama", zaključila je Misirić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara