Edo Maajka i Sanja Doležal duhovni vodiči Bore Leeja

NAJBOLJI hrvatski rapper Edo Maajka i RTL-ova voditeljica Sanja Doležal pomažu sinjskom junaku akcijskih filmova Bori Leeju u njegovom najnovijem filmu "Čuvaj se sinjske ruke".

Podsjećamo, Bore Lee je jednostavan, ali izuzetno topao glumac, pjesnik i majstor kung-fua iz Sinja, koji svojim poluamaterskim filmovima već godinama uveseljava ljubitelje trash filma. Iako će zlobnici prigovoriti da su svi Borini filmovi vrlo slični, borba dobra i zla i dalje tema je iz koje Bore i njegovi prijatelji najčešće crpe inspiraciju.

Njegov posljednji film "U kandžama velegrada", ujedno i prvi Borin film koji nije snimljen potpuno amaterski (režirao ga je Mario Kovač), polučio je nevjerojatan uspjeh u hrvatskim videotekama, unatoč ignoriranju istog od strane mainstream medija.

Unatoč velikom uspjehu, Bore ne spava na lovorikama nego se i dalje bori "protiv đavla, a za anđela" u svom novom filmu "Čuvaj se sinjske ruke", čiji budžet bi mogao doseći basnoslovnu cifru od 10,000 kuna.

Iako je Bore bio i ostao skroman i topao čovjek, njegova iznimna popularnost dovela je do pojavljivanja osoba iz javnog života u njegovom najnovijem filmu. Tako se u filmu "Čuvaj se sinjske ruke" u epizodnim ulogama pojavljuju bivša pjevačica Novih Fosila a sada RTL-ova voditeljica Sanja Doležal i Edo Maajka, najbolji i najpopularniji hrvatski rapper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Večernji list, Sanja se u filmu pojavljuje u ulozi dobre šumske vile, koja Bori daje snage za nastavak borbe.

"Bilo je super na snimanju. Bili smo u šumi pod Sljemenom, bilo je hladno, ali ja sam kao dobra šumska vila uspjela dati Bori snage da ustane i pobijedi zlo." – izjavila je Sanja.

Edo Maajka, bosansko-zagrebački rapper koji je proteklog vikenda napunio Veliku dvoranu Doma sportova, također daje potporu Bori u filmu "Čuvaj se sinjske ruke".

"Glumim samoga sebe, a kada sretnem Boru u gradu, dam mu moralnu podršku, zajedno zapjevamo pjesmu Bijelog dugmeta i njemu je odmah lakše." – ispričao je Edo o svojoj prvoj filmskoj ulozi.

Film "Čuvaj se sinjske ruke" biti će premijerno prikazan u ponoć 13. listopada u sklopu Zagreb film festivala u Studentskom centru, dok će dan ranije u klubu Gjuro 2 biti upriličena večer poezije Bore Leeja – događaj koji ne smijete propustiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara