Eduardo da Silva se ženi Hrvaticom

NAPADAČ zagrebačkog Dinama i hrvatske reprezentacije, Eduardo da Silva, uskoro će se oženiti svojom dugogodišnjom djevojkom, Hrvaticom Andreom, a njihovu vezu obogatit će i prinova u obitelji.

Eduardo i Andrea skupa su već četiri godine, a Andrea je već tri mjeseca u drugom stanju, pa će brazilsko-hrvatski par uskoro stati pred matičara, piše dnevni list 24sata.

"Bez puno buke i pompe vjenčat ćemo se u općini uz kumove, a zatim useliti u svoj stan." - kazali su Eduardo i Andrea. Eduardov kum bit će nogometaš Hrvatskog dragovoljca, Asimir Oraščanin, a Andreina kuma bit će dugogodišnja prijateljica Antonija.

Brak pred matičarem bit će sklopljen u lipnju, dok će se crkveno vjenčanje dogoditi u prosincu, pri čemu će biti obavljeno i krštenje djeteta, koje bi se trebalo roditi u studenom.

U prosincu će, za razliku od skromnog vjenčanja u općini, biti upriličena velika svadba, na koju će biti pozvani svi Eduardovi suigrači, kao i njegova obitelj iz Brazila.

"Brazilci su veseli ljudi. Nisu opterećeni kao mi, svi su nasmiješeni i dobre volje, na copacabani nema šminke kao kod nas, svi su prirodni." - kazala je Andrea, koja je nedavno s Eduardom posjetila njegovu obitelj u Brazilu.

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara