Ekipa iz Vučićeve stranke kupuje karte za metro koji ne postoji

Ekipa iz Vučićeve stranke kupuje karte za metro koji ne postoji

Screenshot: YouTube

"KAD će taj metro? Mnogi Beograđani su već odavno pod zemljom i čekaju", još se sedamdesetih zajebavao Duško Radović na obećanja političara da će Beograd dobiti metro.

Nekoliko generacija Beograđana odraslo je uz obećanja političara da će i u glavnom gradu Srbije jednog dana niknuti metro. Priču o brzoj i ekspresnoj izgradnji metroa ovih dana Beograđanima prodaju aktivisti Vučićeve stranke i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je također član SNS-a.

Budući da se u Srbiji bliže lokalni izbori, obećanja ne manjka, pa je gradonačelnik Beograda odlučio građanima obećati metro u roku od četiri godine, a Vučićevi aktivisti su otišli toliko daleko da su počeli kupovati karte za metro koji ne postoji.

Aja Jung, jedna od članica SNS-a, kupila je dvije karte za metro i s njima pozirala novinarima, zaboravljajući pritom da metroa nema. 

Beogradskom načelniku i ostatku ekipe iz stranke puna su usta blagodati koje pruža nepostojeći metro, a mali dio srpskih medija ozbiljno se sprda s nepostojećim metroom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara