Ekipa na internetu pomogla policiji da riješi zločin pomoću samo jedne fotke

Ekipa na internetu pomogla policiji da riješi zločin pomoću samo jedne fotke
Foto: Twitter

POLICAJKA Johnna Batiste na Twitteru je objavila fotografije s mjesta nesreće u kojoj je preminuo biciklist nakon što ga je netko udario automobilom i pobjegao.

Na jednoj od fotografija nalazio se dio automobila crne boje za koji policajci nisu mogli ustanoviti što je. Fotografija je nekako dospjela na Reddit, u kategoriju pod nazivom WhatIsThisThing, na kojoj ljudi identificiraju stvari čiju namjenu ili porijeklo drugi ne mogu dokučiti.

Pod fotografijom crnog objekta koji je objavila policajka javio se korisnik Reddita pod nadimkom JeffsNuts. On je veoma brzo shvatio da je crni objekt zapravo dio Chevrolet Silverada iz 1988. godine. 

"U životu sam napravio gomilu prilagodbi prednjih svjetala automobila tako da sam odmah shvatio čemu služi to udubljenje u plastici. Najprije sam išao provjeriti kamionete Ram 1500 iz 1988. godine i slučajno nabasao na fotografiju Chevroleta iz sredine osamdesetih", objasnio je kako je odmah znao o čemu je riječ.

Nekoliko dana nakon toga policajka je objavila da je osumnjičenik uhićen i to upravo zahvaljujući otkriću ovog korisnika Reddita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara