Ekipa tvrdi da je Netflixov novi film prejeziv, ali i najbolji u zadnje vrijeme

Ekipa tvrdi da je Netflixov novi film prejeziv, ali i najbolji u zadnje vrijeme
Screenshot: YouTube

AKO tražite nešto jezivo za gledati ovog vikenda, mogli biste odabrati novi triler "Secret Obsession". Film je jučer osvanuo na Netflixu, a već je privukao brojne gledatelje te ih ostavio u strahu.

Bivša Disneyjeva zvijezda Brenda Song dobila je glavnu ulogu, a utjelovljuje Jennifer koja se budi s amnezijom. Srećom (ili možda ipak ne), tu je njen muž Russell, kojeg igra Mike Vogel, koji se brine o njoj dok se pokušava vratiti svakodnevnom životu.

On dovodi svoju ženu kući na skrovito gorsko imanje. Zvuči lijepo - zar ne? Ipak, nije sve tako divno kako se čini, a jadna Jennifer uskoro shvaća da je još uvijek u opasnosti. Jezive uspomene na noć kada je napadnuta čine je nesigurnom te ni sama više ne zna kome bi vjerovala.

Ekipa koja je pogledala film na društvenim mrežama tvrdi kako je prilično jeziv i strašan. "Ako planirate gledati 'Secret Obssesion' na Netflixu, nemojte. Ja upravo jesam. I ne. Jednostavno nemojte", napisala je jedna korisnica Twittera, a druga je dodala: "Film je upravo završio, a moje srce lupa kao ludo. Uzbuđenje je bilo nevjerojatno!"

Treća mu je dala odličnu ocjenu: "Film 'Secret Obsession' je izašao na Netflixu i ima ocjenu 10/10. Pogledajte ga, obećavam da vas neće razočarati." Također, jedna osoba je rekla kako je to "najbolji film koji je pogledala na Netflixu u posljednje vrijeme".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara