Ekskluzivno pogledajte novi spot Lane Jurčević "Volim biti zaljubljena"

Ekskluzivno pogledajte novi spot Lane Jurčević "Volim biti zaljubljena"

LANA JURČEVIĆ posljednjih nekoliko mjeseci radi punom parom: priprema nove koncerte, surađuje s raznim renomiranim producentima, promovira novi studijski album čiji je istoimeni najavni singl "Volim biti zaljubljena" ujedno i zaštitna pjesma kampanje "Prekrižimo rak vrata maternice i dojke" u koju se Lana uključila svim srcem, a uz sve to našlo se vremena i za redizajn službenog bloga.

"Novi album bit će svježiji, originalniji po pitanju tekstova i pozitivniji od prethodnog", Lana je ponosno najavila novi projekt. Dovršen je spot za najavni singl s novog istoimenog albuma "Volim biti zaljubljena" koji je ujedno dio hvalevrijedne kampanje "Prekrižimo rak vrata maternice i dojke". U spotu se pojavljuju Iva Balaban, Leonarda Boban, Anja Šovagović Despot, Karmela Vukov Colić, Helga Vlahović Brnobić, Bernardica Juretić, Suzy Josipović Redžepagić, Julijana Matanović, Daniela Trbović, Sonja Šarunić, Sandra Bagarić i Hloverka Novak Srzić.


"Ovo je pjesma koja nosi kampanju "Prekrižimo rak vrata maternice i rak dojke", kampanju koja me toliko ispunila, osvijestila, uz koju je postalo potpuno nebitno koliko spavam i jesam li nešto za sebe napravila u danu, tjednu, mjesecu... Ove žene koje su oboljele postale su svijetla točka mog života, žene koje su u moju svakodnevnicu unijele toliko hrabrosti i pozitive." - piše Lana na svom blogu.
 
"Drage cure, uzdajte se u se i u svoje kljuse pa nikad u nikome nećete tražiti svog "spasitelja", bit ćete dobre i dovoljne same sebi, a onda muškarac koji dođe, cijenit će vas, paziti kakav će biti prema vama, jer će znati da imate izbora: ostati ili otići. I jedino što će vas povezivati je dobar odnos i ljubav, a ne potreba da vam ublaži rane koje imate. Imamo ih svi, ali one će zacijeliti samo kad same sebi postanemo jako važne."
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Volim isključiti mobitel i nervirati ljude koji me ne mogu dobiti. Volim prati veš. Volim usisavati i prati suđe. Volim se uvaliti u svoju sofu i kopati po internetu. Volim svoju tišinu i svoja 4 zida. Volim Boga što me čuva od idiota i nakaza koji hodaju ovim svijetom. Volim vidjeti ljude da su što bezbrižniji, a ne da gube svoje mlade živote ni krivi ni dužni..."

Lana na tribini u MIOC-u

U emisiji "Povjerljivo" doktora Veljka Đorđevića, ginekolog dr. Ćorušić, predsjednik Nacionalnog odbora za promicanje prevencije raka vrata maternice, javno je već nekoliko puta pohvalio Lanu, njezinu informiranost i predanost ovoj velikoj akciji, a to su učinile i doktorice na održanoj edukativnoj tribini u MIOC-u, za zadnje razrede srednje škole, gdje se govorilo o prevenciji Hpv-a kroz seksualnu odgovornost i cjepivo od kojeg se preko 80 posto žena bar jednom u životu zarazilo, a koji dovodi do raka vrata maternice. Prikazani su prilozi Hloverke Novak Srzić koja je imala rak dojke, kao i Ane First koja je imala rak vrata maternice. U MIOC-u je bilo oko petstotinjak srednjoškolaca i svi su kao poklon dobili Lanin novi album "Volim biti zaljubljena" koji je već krenuo u prodaju.
 
Zbog velikog interesa, edukativne tribine će se ponavljati te proširiti i na druge srednje škole u Osijeku, Rijeci i Splitu. 

"Čekamo vas u Ciboni"

Vrhunac kampanje bit će Lanin veliki koncert sa gostima biti u KC Dražen Petrović, na njezin rođendan 7. studenog u 20.30 sati, a prihod od karata također ide u svrhu otvaranja Centra.
 
"Mislim da su ljudi ipak generalno bolji nego što mislimo i da će cijela akcija proći odlično. Već sada je nadrasla sva naša očekivanja i dobila ogromne razmjere. Čekamo Vas u Ciboni!" - poručuje Lana koja će u suradnji s Indexom idućih tjedana dijeliti karte za koncert.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara