Ekskluzivno: Predstavljamo i dijelimo prvu Slađinu knjigu "Nevina kurva"!

"NISAM dopustila lekturu i korekturu, jer bi izmijenili riječi, a onda to nisam ja!" - dio je to uvodne riječi u prvom književnom ostvarenju Slađane Petrušić, knjizi "Nevina kurva" koju bivša sudionica Farme premijerno predstavlja na Indexu. Knjiga o kojoj se često govori u medijima, a koja će prema nekim predviđanjima uzdrmati domaću estradnu scenu, napokon je gotova, a ovo premijerno predstavljanje prati i nagradna igra - četiri najsretnija posjetitelja imaju priliku uživati u Slađinom književnom uratku među prvima na svijetu!

> Ovdje premijerno možete pročitati ulomke iz "Nevine kurve"!

"Iskreno, odlučila sam napisati knjigu zbog prijatelja koji je jednom prilikom rekao kako je uspio pročitati dvadeset stranica jedne knjige i ništa nije razumio. I ja sam čitala neke knjige i bile su mi glupe i rekla sam da ću zato napisati neko lagano štivo kakvo će razumjeti svi, pa i moj već spomenuti prijatelj. Teško mi je naći izdavača jer su mi rekli - Slađo, knjiga je dobra, ali nema baruta u njoj! Meni je bitno da sam napisala knjigu u kojoj se govori o moralu, životu, sudbini, predrasudama i stvarima koje sam u životu primjećivala", rekla nam je Slađa predstavljajući prvu knjigu "Nevina kurva", koja još nema izdavača.

"Knjiga je samo promo, ima par natiskanih komada i zapravo još tragam za izdavačem. Možda Index?", kaže nam protagonistica "Noćne more" i apelira na mjerodavne da bace oko na njezin roman i pruže joj priliku da se okuša kao književnica.

"Sama sam kriva što sam u javnosti ostavila sliku glupače i droljetine, ali rijetki shvaćaju moju autoironiju"

Uz brojne ljude koje, prema nekim tumačenjima, "u rukavicama" spominje u svojoj prvoj knjizi, Slađa u uvodniku otvoreno iskazuje beskrajnu zahvalnost mentoru Željku Malnaru. "Ovu knjigu poklanjam čovjeku koji me izveo na pravi put, koji me doveo do tračnica posutim laticama ruža i koji me naučio voziti tračnicama života. Čovjeku kojega volim poput braće, oca, majke, čovjeku koji je moj veliki, najbolji i jedini prijatelj a taj čovjek je Željko Malnar", otkriva Slađa.

Reality show Farma samo je jedno od iskustava koje se nalazi u knjizi, a nakon što su se smirile strasti oko izbacivanja zbog nepoštivanja pravila, novopečena književnica osvrnula se za Index na sve što se zbiva na seoskom imanju: "Što se Farme tiče, većina sudionika su u nju ušli kao glamurozni, a izašli tako blatnjavi. I svi do jednog su usrali karijeru. Naravno, ja sam sama kriva za to što sam u javnosti ostavila sliku glupače i droljetine, ali rijetki shvaćaju moju autoironiju. Živciraju me osobe koje se predstavljaju kao fine, a zapravo su 'livada'. Ja sam se zato i počela tako zajebavati, pun mi je kurac onih koje glume svetice! Ma ja na Farmi nisam imala s kime pričati".

Osvoji "Nevinu kurvu" i prvi doznaj što se zapravo zbiva na estradi!

Index četiri najsretnija posjetitelja nagrađuje knjigom "Nevina kurva" koja se još uvijek ne može naći u prodaji, a o kojoj će uskoro brujiti hrvatska estrada! Za vas imamo i nagradni zadatak: Opišite Slađanu Petrušić u jednoj rečenici!

Četiri najoriginalnija opisa zvijezde Farme i Noćne more nagradit ćemo "Nevinom kurvom", a vaše odgovore u mailu naslovljenom sa "Slađa" očekujemo na mail index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke - ime, prezime i kontakt broj. Najbolje opise Slađane Petrušić objavit ćemo u petak, a dobitnicima knjiga stiže već sljedećeg tjedna. Sretno!

Lana Vukičević, Dorijan Klarić
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara