Elizabeth Hurley mrzi da je zovu Liz

SEKSI engleska glumica toliko se naljutila na svoje zemljake koji je zovu nadimkom da je čak odlučila napustiti Englesku.

Izjavila je novinarima kako je nitko od njenih prijatelja tako ne zove i "nema smisla izgovarati nešto što nije istinito".

Tvrdi da bi se mogla preseliti u Švicarsku gdje bi mogla puno bolje braniti svoju privatnost, a tamo je i klima pogodnija za njenog vanbračnog sina Damiana.

Dodala je kako je njen bivši dugogodišnji ljubavnik Hugh Grant klincu postao pravi "striček", a ona ga voli poput brata.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije željela komentirati glasine o vjenčanju s indijskim milijunerom Arunom Nayarom za kojeg tvrdi da je "duša od čovjeka" s kojim se osjeća mirno i sigurno.

Tabloidi sve više sumnjaju o mogućnosti tog braka jer je Nayar još u braku s bivšom talijanskom manekenkom Valentinom i po zakonu naših susjeda rastavu bi, uz ogromnu odštetu, mogao dobiti tek za tri godine.

Poznato je da njegova bogata obitelj u Indiji ne prihvaća englesku šminkericu koju smatraju potpuno neprikladnom za novi brak s njihovim playboyem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara