Elizabeth Jagger gola u Playboyu

STARI rocker Mick mogao je dobiti srčani udar nakon vijesti da njegova kćer "ozbiljno razmišlja" o slikanju bez odjeće za najpoznatiji muški magazin na svijetu.

Iako se Elizabeth već na modnim pistama pojavljivala u prozirnim majicama koje otkrivaju grudi, njene slike u Playboyu bile bi mu povod za novu svađu s bivšom suprugom Jerry Hall, koja je uputila kćer svojim stopama u svijet mode.

Mick se uvijek protivio tome da Elizabeth postane manekenka jer je ljepotice s modne piste njenih godina često vodio u svoje hotelske sobe i znao da taj posao pored glamoura krije i puno opasnosti za mlade djevojke.

Elizabeth je sve popularnija u modnom svijetu i ove godine potpisala je ugovore za reklamiranje parfema Lancome i španjolske odjeće Mango. Razmišlja i o pojavi pred filmskim kamerama koje su privukle i njene roditelje, pa je mama Jerry glumila u Batmanu, a tatica Mick u Ned Kellyu.

Iz Playboya su potvrdili da su Elizabeth ponudili honorar od 200.000 funti za "posebno umjetničke fotke" i nadaju se da će ona uskoro pristati na snimanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara