Ella Dvornik je s 800 kn otišla iz Hrvatske, a u Londonu je našla ljubav života

Ella Dvornik je s 800 kn otišla iz Hrvatske, a u Londonu je našla ljubav života

ELLA Dvornik se na Valentinovo (po američkom vremenu) udala za britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea nakon pet godina veze. Par se zaručio u Japanu, također na Valentinovo 2016. godine, ali prema Ellinom priznanju nikako nisu uspjeli organizirati svadbu za obje obitelji, budući da su jedni u Engleskoj, a drugi u Hrvatskoj.

Ella i Charles upoznali su se nakon što je ona došla živjeti u London. Iz Hrvatske je otišla u Dansku s 22 godine, u džepu je imala 900 danskih kruna (nešto više od 800 kuna) te je nakon kratkog boravka u Kopenhagenu otišla u Veliku Britaniju.

Već od početka njihove veze Charles je osvojim simpatije njezinih pratitelja na Instagramu, a prava euforija nastala je kada se par zaručio. O početku njihove veze Ella je govorila nekoliko puta, a jednom prilikom priznala je da su se upoznali u jednom od rijetkih kafića u Londonu gdje je dozvoljeno pušenje. Istu večer je, kaže, uzela njegov mobitel i počela ih snimati, a kada ju je on pitao što radi kazala mu je da želi imati snimku njihovog prvog spoja koju će pustiti na njihovom vjenčanju.

Na Valentinovo 2016. godine par se zaručio u Tokiju, gradu kojeg je Ella žarko željela posjetiti. 

"Imam potrebu nešto podijeliti s vama. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu. Najdivnija Ella Dvornik prihvatila je moju prosidbu. Od trenutka kad sam je sreo znao sam da ću uvijek biti uz nju - napisao je Charles tada na Instagramu.

Ella Dvornik je s Charlesom proputovala svijet, a posljednje dvije godine žive u Zagrebu. U prosincu 2017. godine rodila im se kći Balie Dee.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara