Ella Dvornik o glazbenoj karijeri: Ciljam na publiku od sedam do osamnaest, na klince

Foto: Borna Čavrag/Index, Neja Markičević/Cropix

ŠARMANTNA Anita Kolovrat, poznatija kao Narany, sinoć je posjetila posljednju večer Cro A Portera. U susret su joj odmah dotrčale dvije male obožavateljice, a raznježena Anita dala im je autogram i fotografirala se s njima.

"Čak me i curice slušaju"

"Preslatko mi je to i ono, valjda je ova moja glazba napredovala i nije više u podzemnom svijetu, već eto, mainstream. Čak i curice me slušaju", rekla je kroz smijeh. "Večeras sam došla, nisam mogla ovih dana. Modu pratim i zanima me, bez nje ne mogu niti nastupati niti se pojavljivati u javnosti. Cijenim ELFS-e, Lineu, s njima surađujem, a volim i Amarie. Što se stila tiče, svašta pomiješam, kombiniram uličnu londonsku modu, a navečer se malo skockam, valjda", otkriva glazbenica.

"Idiotizam je tvrdnja da je veza između mene i Marija marketinški trik"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnula se i na napise prema kojima se pretpostavlja da je veza između nje i Marija Mohenskog samo marketinški trik. "Mislim da je to idiotizam, blago rečeno. Mi se jako dugo poznajemo, i divan je dečko, mislim da nema razloga tako plasirati i naklapati neke stvari. Očito je to netko tko nas ne voli", zaključila je Narany.

"Ciljam na publiku od sedam do osamnaest"

Njezina mlađa kolegica Ella Dvornik ispričala nam je sve o svom osebujnom stilu, ali i izletu u glazbene vode. "Nosim Zorana Aragovića, osjećam se dobro u ovome, preferiram boje inače, ali danas se osjećam drugačije pa eto. Nisam šminkerica, nisam ni alternativka, svoj stil bi opisala kao jedan veliki kreativni nered", rekla nam je Ella, koja se baca u glazbene vode. "Pjesma izlazi kroz tjedan, dva, s polubendom, pošto nemam cijeli. Relativno nespretno sam se snašla, budući da mi je prvi put, ali kako budu prolazile godine, bit će bolje. Ciljam na publiku od sedam godina do osamnaest i to je to. Klinci totalni", iskreno je rekla Dvornik.

"Ljubav je odlično"

"Ljubav je odlično, imam podršku čak i za ovakve ekscesne ispade", komentirala je Dvornik, koja je na reviju došla upravo u pratnji svog dečka Josipa. Osim dvije spomenute dame, CAP su sinoć posjetili Jelena Veljača, Mara Bratoš, Danijela Trbović, Neven Ciganović, Lana Jurčević, Aljoša Asanović, Nina Badrić, Sanja Duggan, Marija Cvitanović, Željka Antunović, Mia Begović, Alka Vuica, Lana Klingor te ostali ljubitelji visoke hrvatske mode.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara