Ella Dvornik u wellnessu nije skidala ruke s dečka Josipa Marića

Foto: Boris Kovačev/Cropix; Goran Šerbula

UOČI Valentinova neke od poznatih osoba upustile su se u uživanje u jednom zagrebačkom wellness i spa centru. Event "1000 razloga za ljubav", između ostalih, nisu propustili ni Snježana Mehun-Galeković, Neven Ciganović, Ivana Delač-Đolo, Ana Maras, Boris Kosmač, Ivana Banfić, Andrea Ćupor te Ella Dvornik i njen dečko Josip Marić, koji nisu skidali ruke jedno s drugog.

"Za Valentinovo očekujem doručak u krevet"

"Već smo skoro godinu dana zajedno. Ovo će nam biti prvo Valentinovo skupa", rekla je Ella kojoj je život otkad je s Josipom ionako romantičan pa ne vole o tome previše pričati. "Više nisam djevojčica i svjesna sam koliko je realna ljubav drukčija od one u bajkama na kojima sam odrasla. Znam cijeniti lijepe geste svog dragoga, a za Valentinovo očekujem doručak u krevet", izjavila je Ella. Njena želja ne iznenađuje ako znate da je Josip po zanimanju kuhar, a od specijaliteta koje njen dragi priprema, Elli je omiljen pohani kruh.

Za bivšu missicu wellness kao odmor prije ispita

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Popodne polažem zadnji ispit pa sam se došla malo opustiti da tamo budem svježa i odmorna", izjavila je Andrea Ćupor koja je toliko zaposlena da će i Valentinovo biti jedan od dana koji će posvetiti samo sebi.

"Imala sam sreće, našla sam dobrog Skandinavca koji je topao kao moj Mediteran"

Osim bivše missice, wellness je oduševio i mladu glumicu Anu Maras. "Ovdje je tako lijepo. Kad vidim ove sve sprave u teretani, znam da moram vježbati, ali najviše me vuče prema saunama koje jednostavno obožavam. One su melem za dušu i tijelo", kazala je Ana koja već dugo uživa u ljubavnoj vezi s jednim strancem koji je zbog ljubavi prema njoj svoju domovinu zamijenio Hrvatskom.

"Nisam od onih koji slave Valentinovo. Smatram da se ljubav daje i prima svakodnevno i najviše me veseli neki dar ili znak pažnje kad sam tužna. Zapravo, meni su iznenađenja romantika. Iako plačem na sve romantične filmove, nisam romantična kao moj dragi. Imala sam sreće, našla sam dobrog Skandinavca koji je topao kao moj Mediteran", navela je lijepa Dalmatinka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara