Ella nije htjela otkriti kako Balie prihvaća sestricu, Danijela sve izlanula

Ella nije htjela otkriti kako Balie prihvaća sestricu, Danijela sve izlanula
Foto: Facebook

ELLA DVORNIK je svoje pratitelje obavijestila da je stigla kući iz bolnice i pokazala kako ju je Charles dočekao, ali i kakav joj je doček priredila starija kćerkica Balie. Zasad nije htjela otkriti kako se Balie ponaša prema novorođenoj sestrici, ali ju je tu zeznula njena mama Danijela koja je na svom Facebooku otkrila kako Balie reagira na novu bebu u kući. 

"Imala sam doček danas. Balie se pravila kao da sam samo skoknula do dućana prije 2 tjedna i vratila se. Znam da vas najviše zanima njena reakcija na Lumi, ali to ću čuvati za novi vlog koji bi vam mogao već sutra navečer biti online. Balie je inače mislila da joj je opet rođendan pa cijeli dan pokazuje u balone i dere se birthday birthday, ne smijemo vise balone doma donositi. P.s Ona fora s beba ti je kupila igračku nije upalila", napisala je Ella. 

Danijela je pak objavila fotku s novorođenom unučicom i svima dala do znanja kako je ponosna. 

"Palčica. Zaboravila sam kako su sitni, ali Lumi je posebno sitna, dobra i zadovoljna beba", napisala je Danijela uz fotku na kojoj drži bebu u naručju i dala svima do znanja kako je ponosna baka. 

U komentarima su joj se javile mnoge mame koje su rodile prije vremena kao i Ella, a neke su odmah počele zapitkivati detalje oko bebe. 

"Koliko ima grama?" zanimalo je jednu pratiteljicu, a Danijela joj je otkrila da je Lumi Wren teška 2600 grama. 

Mnoge je zanimalo i kako Balie reagira na mlađu sestricu. 

"Ignorira bebu", otkrila je Danijela pa dodala: "Ignorira i mater."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara