Ella se snimala u rodilištu prije i nakon porođaja, sad je objavila video

Ella se snimala u rodilištu prije i nakon porođaja, sad je objavila video
Screenshot: YouTube/Instagram

ELLA DVORNIK objavila je novi vlog u kojemu je pokazala što se sve događalo prije njenog porođaja. Ella je rodila pet tjedana prije termina, a u vlogu je otkrila da je rodila carskim rezom.

"Danas je 20.2.2020., trenutno je osam sati i danas sam imala carski rez. Mala se rodila u 18.17, bilo je opet neočekivano. Išla sam na običan ultrazvuk na kojem su zaključili da za pola sata moram ići na carski", ispričala je Ella.

"Uopće mi ne liči ni na mene ni na Charlesa", rekla je Ella kad su joj donijeli bebu u sobu. Pokazala je i kako joj je izgledao trbuh nakon porođaja.

"Nisam Victoria's Secret", našalila se. "Odlazak nakon carskog nije bio nimalo ugodan, ako ništa mogu potvrditi da više neću imati djece", dodala je. "Čekam da objavim jer sam još uvijek umorna i ne želim se još opterećivati porukama. Nije da skrivam ili nešto, nego znam da će krenuti lavina poruka, a nisam psihički spremna odgovarati svima. A ne volim baš kad ne odgovorim", objasnila je Ella zašto je odgađala s objavom rođenja bebe.

Pet dana nakon porođaja još je bila u bolnici te pokazala kako joj je tih dana izgledao trbuh.

"Osjećam se čudno jer mi je Balie bila jedina i sad još jedno... Totalno sam zbunjena što se tiče emocija", ispričala je prije nego što je krenula kući. "Veselim se i strah me tog novog poglavlja, nadam se da ću se dobro snaći u svemu tome", zaključila je.

Danas je Ella na Instagramu otkrila da je stigla kući s malenom Lumi Wren.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara