Elvisova kćerka Lisa Marie Presley ovoga tjedna rodila zdrave blizanke

Elvisova kćerka Lisa Marie Presley ovoga tjedna rodila zdrave blizanke

LISA MARIE PRESLEY, jedino dijete Elvisa Presleyja, u utorak je rodila djevojčice blizanke, javljaju američki mediji. Djevojčice još nemaju imena, pri porodu su težile 2.7 i 2.3 kilograma, a to su Lisina prva djeca iz braka sa 47-godišnjim Michaelom Lockwoodom, gitaristom i glazbenim producentom s kojim se vjenčala 2006. godine u Japanu. 

Presley također ima dvoje djece iz braka sa bivšim suprugom Dannyjem Keoughom, 19-godišnju Danielle Riley i 15-godišnjeg Benjamina Storma. Lisa se od Dannyja rastala 1994. godine, nakon čega je bila u kratkom braku sa Michaelom Jacksonom, a potom i sa glumcem Nicolasom Cageom.

Presley je potvrdila svoju trudnoću u ožujku ove godine nakon što su jedne britanske novine objavile njezine fotografije uz sugestiju da se strahovito udebljala. Pjevačica ih tužila, nakon čega su bili primorani objaviti javnu ispriku, a ona je potvrdila da nosi blizanke. Lisina glasnogovornica Cindy Guagenti potvrdila je da su djevojčice rođene u utorak, 7. listopada u 14:46 putem carskog reza. Medijima je rekla kako se blizanke i majka osjećaju dobro te da se odmaraju u okrilju obiteljskog doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj Presley prepuna je blizancima. Primjerice, Lisin otac, koji je umro 1977. godine, bio je blizanac, a njezina majka Priscilla Presley ima mlađu braću koji su također blizanci. Lisa Marie Presley slijedila je stope svog oca i tako postala pjevačica, a prošle je godine objavila vlastitu verziju Elvisove pjesme "In the Ghetto", posthumni duet sa svojim ocem.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara