Eminem u borbi za kćeri

IAKO slavni i bogati rapper službeno ima samo osmogodišnju kćer Hailie prigrlio je i malu Whitney koju je njegova bivša supruga Kim vanbračno rodila nakon rastave.

Njegovi prijatelji tvrde kako on naprosto obožava obje djevojčice, ali razna događanja dovela su do mogućnosti da ih izgubi.

Nakon rastave Kim je pripalo starateljstvo nad kćeri, a zbog njenog odrastanja u obiteljskom okružju bivša supruga odlučila se vratiti Eminemu, a sobom je dovela još jedno dijete koje je u međuvremeno rodila.

Iako se svi zaklinju da je rapper idealni otac koji je čak napustio feštu nakon premijere filma "8 mile" i otišao kući spavati kako bi drugo jutro odmoran vozio kćer u školu, pokušaj pomirbe je propao i Kim ga je nedavno napustila s djevojčicama.

Kako ju je policija nedavno uhitila zbog posjedovanja kokaina u automobilu koji je vozila Eminem bi na sudu lako mogao dokazati da je ona nepoćudna majka i ovoga puta dobiti starateljstvo nad kćeri, ali on u prvom redu želi poštovati njenu želju s kim namjerava živjeti.

Neobično je zavolio i jednogodišnju Whitney oko koje se igraju nove igre.

Njen otac je diler droge u bijegu,a kako je očito da joj se i majka drogira,javila se majka kriminalca koja želi da sud dodjeli njoj starateljstvo nad unukom.

Ona je posebno ljuta na snahu koja joj na telefonske pozive s molbom da posjeti Whitney kratko odgovara da "će se vidjeti na sudu".

Eminem na desnoj ruci ima tetoviranu sliku svoje Hailie, a mnogi pričaju o tome da bi napustio sav posao u studiju svoje kuće kada bi ona došla do njega i poželjela se igrati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara