Emir Hadžihafizbegović hitno prebačen u bolnicu nakon predstave

Emir Hadžihafizbegović hitno prebačen u bolnicu nakon predstave
Foto: FAH

BOSANSKOHERCEGOVAČKI glumac Emir Hadžihafizbegović hitno je prevezen u bolnicu nakon premijere predstave "Sjećaš li se Dolly Bell", piše Dnevni avaz.

Kako doznaje Avaz, Hadžihafizbegoviću je pukao mišić i trenutno se nalazi u Općoj bolnici u Sarajevu. Još tijekom predstave Emir je ozlijedio nogu, te je u trenucima zamjene scena intervenirala hitna pomoć.

Po završetku predstave prevezen je u bolnicu. 

Hadžihafizbegović je dvije trećine predstave odigrao s teško ozlijeđenom nogom.

"Tijekom premijerne izvedbe predstave Abdulaha Sidrana 'Sjećaš li se Doli Bel', u režiji Kokana Mladenovića, glumac Emir Hadžihafizbegović je doživio ozbiljnu tjelesnu povredu zbog koje je nakon predstave morao hitno biti hospitaliziran. Zbog njegovog oporavka i ozbiljnosti povrede, obavještavamo svu publiku koja je kupila karte za prvih pet repriza, da će predstave biti otkazane, a da termini igranja 26.3. i 27.3.2019. za sada ostaju nepromijenjeni. Otkazane predstave će se odigrati u travnju, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena. Preuzete karte će važiti za ta igranja, ili gledatelji mogu zatražiti povrat novca na blagajni Kamernog teatra 55", javili su iz kazališta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara