Emotivna objava Bojana Glavaševića: "Imala je 29 kad je ostala bez mog tate"

Emotivna objava Bojana Glavaševića: "Imala je 29 kad je ostala bez mog tate"
Foto: Facebook

BOJAN GLAVAŠEVIĆ posvetio je emotivnu objavu na Facebooku svojoj majci povodom njezinog rođendana.

Objavio je njihovu zajedničku fotografiju nastalu u njegovom djetinjstvu te podužim postom pokazao koliko cijeni svoju majku.

"Ne nose sve junakinje i junaci plašteve, i danas, jer je poseban dan, želim nešto reći o tome", započeo je.

"Moja je mama imala samo 29 godina kada je ostala bez mog tate, bez krova nad glavom, bez posla, s malim djetetom koje treba krenuti u školu. Sama činjenica da je, nakon svega što je prošla u ratu, u stanju nositi osmijeh na licu, za mene je čudesna i vrijedna divljenja", napisao je.

"Strpljenje, trud i nesebičnost koje je uložila u to da odrastem u dobrog čovjeka često ostane u sjeni tatinog herojstva. Na put kojim je sama morala hodati malo tko će uopće pomisliti, a kamoli je pitati o tome, ali to je nešto što me oblikovalo kao čovjeka i nešto što nikada neću zaboraviti", dodao je.

"Moja je mama jedna od najsnažnijih osoba koje poznajem. Neizmjerno sam joj zahvalan za sve što je učinila za mene do sada u životu, što je i danas uz mene, moju suprugu i našu djecu. Najbolja mama i najbolja baka na svijetu", zahvalio je majci javno Glavašević.

"Danas je, kao što sam rekao, poseban dan. Na današnji dan rođeni su Sergej Prokofjev, John Oliver, Shirley Temple i... moja mama. Za njeno herojstvo možda se ne dijele medalje, ali to su, na kraju dana, ionako samo komadi metala, zar ne?", zaključio je pa dodao: "Sretan ti rođendan mama!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara