Emotivni Goran Višnjić oglasio se nakon ogromnog gubitka: "Zbogom mangupe, nedostajat ćeš"

Emotivni Goran Višnjić oglasio se nakon ogromnog gubitka: "Zbogom mangupe, nedostajat ćeš"

Foto: Instagram

GORAN Višnjić na svom je Instagram profilu objavio emotivnu poruku posvećenu Jonu Fongu, američkom liječniku koji je radio na setu serije Hitna služba i pomagao glumcima da se što prije užive u ulogu doktora. Jon Fong preminuo je prije nekoliko dana, a Višnjić je na svom profilu objavio njegovu fotku i poruku za oproštaj.

"Ovo lijevo je Jon Fong, moj jako dobar prijatelj koji nas je zauvijek napustio. Prvo sam mislio da bi bilo preosobno ovdje pisati o njemu, ali onda sam osjetio da bi se Jonu na neki način to možda i svidjelo. Vjerojatno bi mi se smijao i zafrkavao me jer ovo radim. Ali istina je da je jednostavno nevjerojatno da više nije s nama. Ne mogu pronaći prave riječi kojima bih opisao ovog nesebičnog čovjeka, pravog prijatelja i izvanrednog učitelja. Moja supruga je na Instagramu napisala nešto što možda dovoljno opisuje kakav je on čovjek bio i koliki je utjecaj na moj život imao pa ću to samo prenijeti:

 

This here on the left is Jon Fong, a very dear friend of mine who left us a few days ago... I thought it would be way to personal to talk about something like that here, but then I have a feeling Jon would like it in a way. He’d probably laugh about it and give me a lot of crap for doing this...😊... But the truth is, it’s just unbelievable that he’s no longer with us and I’m not able to put words together to describe this selfless and amazing individual, a real friend and an extraordinary teacher... my wife wrote something on her IG that I feel shows who Jon really was, how big of an impact he had in my life and paints a real picture... “ He was teaching them all how to pretend to be a doctor, but more then that he made my husband a different person. He created from a clumsy bear, a kung fu warrior( her words😉). He was always there for anything we needed. A true friend. Jon, you will be missed big time. Goodbye Mangupe, until we meet again and thank you for everything 🙏💔.” So Jon, thank you for everything, I’m sure they needed you up there to teach and spread joy... Goodbye my friend #er #technicaladvisor #kungfu #sansoo #kungfusansoo #master #kungfumaster

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

'Podučavao ih je kako biti liječnik, ali više od toga, mog je supruga učinio drugačijom osobom. Od nespretnog medvjeda Goran je postao kung fu ratnik. Uvijek je bio uz nas što god smo trebali. Bio je pravi prijatelj. Jon puno ćeš nam nedostajati. Zbogom mangupe i hvala vam za sve.'

Dakle Jon, hvala ti za sve. Siguran sam da te gore trebaju da ih podučavaš i širiš radost. Zbogom prijatelju", napisao je Višnjić.

Naš glumac je u popularnoj seriji od 1999. do 2008 glumio doktora Luku Kovača i ubrzo je postao jedan od omiljenih likova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara